Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Sähkösopimuksen irtisanominen

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voit irtisanoa kahden viikon irtisanomisajan puitteissa. Määräaikaisen sopimuksen irtisanominen onnistuu määräajan päätyttyä. Mikäli haluat vain irtisanoa sopimuksen solmimatta uutta tilalle, käy sopimuksen päättäminen helpoiten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Oletko muuttamassa?

Oletko muuttamassa ja haluat sen vuoksi irtisanoa sähkösopimuksesi? Myymme edullista sähköä kaikkialle Suomeen ja voit olla asiakkaamme missä päin asutkin. Voit muuttotilanteessa kätevästi siirtää nykyisen Väreen määräaikaisen voimassaolevasi sopimuksen myös uuteen kotiin muuttopalvelussamme.


Muuttotilanteessa on tärkeää muistaa huolehtia uuden sähkösopimuksen teosta hyvissä ajoin ennen muuttoa. Sähkösopimus on hyvä tilata uuteen kotiin vähintään kaksi viikkoa ennen varsinaista muuttoa, jotta sähköt ovat varmasti valmiiksi kytkettynä uudessa kodissa muuttopäivänä. Helpoiten se onnistuu verkkokaupassamme tai Väppi-palvelussa. Mikäli muuttopäivään on alle 5 päivää, soita asiakaspalveluumme numeroon 03 777 3131 tai ole yhteydessä chat-palvelumme kautta.

Edulliset sähkösopimukset ilman määräaikaa

Me tarjoamme määräaikaisten sopimusten lisäksi myös toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, jossa ei ole uusimisen vaivaa, eikä se ole sidottu määräaikoihin. Sinulla on vapaus vaihtaa sopimus milloin vain.

Kolme etua minkä takia asiakkaat valitsevat Väreen sähkösopimuksen

Avainturva

Avainturva-vakuutus maksutta

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Väppi on paras sähkö-äppi

Käännämme sähkönkulutuksesi lasku-uralle. Väppi-palvelulla seuraat kulutustasi ja sähkön hintaa reaaliajassa ja minimoit sähkölaskusi ja CO2-päästösi.

Vihreä sähkö

Vihreää sähköä kaikkiin sopimuksiin

Minimoi hiilijalanjälkesi,  kukkaroasi juurikaan rasittamatta! Voit valita mihin tahansa sopimukseen vihreän- tai lähisähkön.

Eikö nykyinen sähkön hintasi miellytä?

Voimme seurata puolestasi, vaikka irtisanoisit sopimuksesi. Aktivoi Senttitutka käyttöösi, niin ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun Määräaikaisen Välkky-sähkön hinta on haluamallasi tasolla.