Tee
sopimus
tästä

Sähkösopimuksen irtisanominen

Väre tarjoaa edullisia sähkösopimuksia merkittävien asiakasetujen kera kaikkialle Suomessa. Kysythän siis sähkötarjouksen aina ensin meiltä. Mikäli haluat irtisanoa sähkösopimuksen, käy sen päättäminen helpoiten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tiesithän, että asiakkaanamme käytössäsi on Avainturva?

Maksuton asiakasetu

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme Avainturva-vakuutus on käytössäsi automaattisesti, maksutta.

Korvaus 500€ saakka

Avainturva korvaa oven avaamisesta, uuden avaimen hankkimisesta tai lukkojen sarjoittamisesta aiheutuneita kuluja jopa 500 € saakka.

Ei omavastuuta

Avainturva-vakuutus korvaa aiheutuneet kulut vakuutusehtojen mukaisesti, ilman omavastuuta.

quote

"Ihan mahtava ja tarpeellinen! Oli helpottavaa muistaa tämä, kun huomasin ettei ole avaimia matkassa. Todella hyvä lisä muutenkin hyvään sähkösopimukseen."

Nykyisen sähkösopimuksen irtisanominen

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voit irtisanoa kahden viikon irtisanomisajan puitteissa. Määräaikaisen sopimuksen irtisanominen onnistuu määräajan päätyttyä tai mahdollisen muuton yhteydessä.


Mikäli haluat vain irtisanoa sopimuksen solmimatta uutta tilalle, käy sopimuksen päättäminen helpoiten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Oletko muuttamassa?

Oletko muuttamassa ja haluat sen vuoksi irtisanoa sähkösopimuksesi? Myymme edullista sähköä kaikkialle Suomeen ja voit olla asiakkaamme missä päin asutkin. Voit muuttotilanteessa kätevästi siirtää nykyisen Väreen määräaikaisen voimassaolevasi sopimuksen myös uuteen kotiin.


Muuttotilanteessa on tärkeää muistaa huolehtia uuden sähkösopimuksen teosta hyvissä ajoin ennen muuttoa. Sähkösopimus on hyvä tilata uuteen kotiin vähintään kaksi viikkoa ennen varsinaista muuttoa, jotta sähköt ovat varmasti valmiiksi kytkettynä uudessa kodissa muuttopäivänä. Helpoiten se onnistuu verkkokaupassamme tai Väppi-palvelussa. Mikäli muuttopäivään on alle 5 päivää, soita asiakaspalveluumme numeroon 03 777 3131.


 

Katso päivän sähkötarjous!

Älä ohita mahdollisuutta edulliseen sähkösopimukseen. Tutustu ja tilaa.

Väppi energia-appi

Väppi energiavalmentaja

Väppi on kaikkien asiakkaidemme maksuton etu ja henkilökohtainen energiavalmentaja mobiilissa ja selaimessa. Sen avulla voit kätevästi hallita sopimusasioitasi sekä seurata ja pienentää energiankulutustasi. Väppi myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista.


Lataa ja rekisteröidy täältä. Rekisteröitymällä Väppiin nyt saat 2 kk Viaplayn sarjoja ja elokuvia ilmaiseksi.

quote

Siirryin Väreen asiakkaaksi toiselta sähköyhtiöltä ja uusin sopimukset kotiini sekä kahteen liiketilaan. Plussana pidän Avainturvaa yms. palveluita. Lapsiperheessä Kodin lisäturva-vakuutus, poistaen kotivakuutuksen omavastuita, voisi olla harkinnan arvoinen juttu, vaikka kuukausimaksu onkin vähän kovempi. Kaiken kaikkiaan vakuuttavaan suuntaan kehittyvää ja asiakaskokemusta lisäävää palvelua!