Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Sähkösopimuksen irtisanominen

Väre tarjoaa edullisia sähkösopimuksia merkittävien asiakasetujen kera kaikkialle Suomessa. Kysythän siis sähkötarjouksen aina ensin meiltä. Mikäli haluat irtisanoa sähkösopimuksen, käy sen päättäminen helpoiten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muistathan, että asiakkaanamme käytössäsi on Avainturva-vakuutus?

Maksuton asiakasetu

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme Avainturva-vakuutus on käytössäsi automaattisesti, maksutta.

Kukkaro

Korvaus 500€ saakka

Avainturva korvaa oven avaamisesta, uuden avaimen hankkimisesta tai lukkojen sarjoittamisesta aiheutuneita kuluja jopa 500 € saakka.

Ei omavastuuta

Avainturva-vakuutus korvaa aiheutuneet kulut vakuutusehtojen mukaisesti, ilman omavastuuta.

Nykyisen sähkösopimuksen irtisanominen

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voit irtisanoa kahden viikon irtisanomisajan puitteissa. Määräaikaisen sopimuksen irtisanominen onnistuu määräajan päätyttyä.


Mikäli haluat vain irtisanoa sopimuksen solmimatta uutta tilalle, käy sopimuksen päättäminen helpoiten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Oletko muuttamassa?

Oletko muuttamassa ja haluat sen vuoksi irtisanoa sähkösopimuksesi? Myymme edullista sähköä kaikkialle Suomeen ja voit olla asiakkaamme missä päin asutkin. Voit muuttotilanteessa kätevästi siirtää nykyisen Väreen määräaikaisen voimassaolevasi sopimuksen myös uuteen kotiin muuttopalvelussamme.


Muuttotilanteessa on tärkeää muistaa huolehtia uuden sähkösopimuksen teosta hyvissä ajoin ennen muuttoa. Sähkösopimus on hyvä tilata uuteen kotiin vähintään kaksi viikkoa ennen varsinaista muuttoa, jotta sähköt ovat varmasti valmiiksi kytkettynä uudessa kodissa muuttopäivänä. Helpoiten se onnistuu verkkokaupassamme tai Väppi-palvelussa. Mikäli muuttopäivään on alle 5 päivää, soita asiakaspalveluumme numeroon 03 777 3131.


 

Katso päivän sähkötarjous!

Älä ohita mahdollisuutta edulliseen sähkösopimukseen. Tutustu ja tilaa.

Eikö nykyinen sähkön hintasi miellytä?

Voimme seurata sähkön hintaa puolestasi, vaikka irtisanoisit sopimuksesi. Aktivoi Senttitutka käyttöösi niin ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun hinta on haluamallasi tasolla. 

Väppi energiavalmentaja

Väppi on kaikkien asiakkaidemme maksuton etu ja henkilökohtainen energiavalmentaja mobiilissa ja selaimessa. Sen avulla voit kätevästi hallita sopimusasioitasi sekä seurata ja pienentää energiankulutustasi. Väppi myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista.


Lataa ja rekisteröidy täältä

quote

Siirryin Väreen asiakkaaksi toiselta sähköyhtiöltä ja uusin sopimukset kotiini sekä kahteen liiketilaan. Plussana pidän Avainturvaa yms. palveluita. Lapsiperheessä Kodin lisäturva-vakuutus, poistaen kotivakuutuksen omavastuita, voisi olla harkinnan arvoinen juttu, vaikka kuukausimaksu onkin vähän kovempi. Kaiken kaikkiaan vakuuttavaan suuntaan kehittyvää ja asiakaskokemusta lisäävää palvelua!