Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Palveluvalikoimamme laajenee uusiin vakuutustuotteisiin

Toimimme asiakkaidemme kokonaisvaltaisena arjen kumppanina  ja olemme nyt käynnistämässä uutta palvelua. Laajennamme palveluvalikoimaamme vakuutustuotteisiin yhdessä AIG:n kanssa.

Lähestymme asiakkaitamme ja tarjoamme yhteistyökumppanimme AIG:n kanssa ensimmäisenä Väre Henkilö- ja OmavastuuTurva -vakuutusta. Kyseessä on kattava vakuutus, joka sisältää turvan identiteettivarkauden varalta sekä lisäksi kotivakuutuksen omavastuun poistoturvan. 


”Väreen tavoitteena on kehittää palvelutarjontaa, jotta asiakkaamme saavat meiltä sähkösopimuksiakin laajemmat hyödyt. Vakuutukset täydentävät hienosti kuluttaja-asiakkaidemme arjen palveluja. Aloitamme vakuutuksella, joka huolehtii kotivakuutuksen omavastuun poistamisesta sekä turvaa asiakkaitamme identiteettivarkauksilta. Vaikka vahingot eivät ole kenellekään toivottavia, haluamme olla niiden sattuessa asiakkaitamme auttamassa.”, kertoo Väreen myyntijohtaja Satu Kuusinen.


Tarjoamistamme vakuutuksista on tulossa lisätietoa pian myös verkkosivuillemme. Mikäli kiinnostuit jo nyt asiasta ja haluat saada lisätietoa, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Väre ei ole vain sähkönmyyntiyhtiö, vaan monipuolinen palveluyritys, joka rakentaa sujuvampaa arkea yhdessä asiakkaidensa ja kumppaniensa kanssa. Tarjoamme sähköenergian lisäksi monipuolisia arkea helpottavia kodin-, asumisen- ja turvallisuudenpalveluita, kuten vakuutuksia. Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Avainturva on maksuton asiakasetu

Tiesithän, että sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on automaattisesti käytössäsi maksuton asiakasetu Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta.