Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Kuopion keskuskenttä on nyt Väre Areena 

Kuopion Palloseuran kotikenttä Kuopion keskuskentällä on saanut uuden nimen, kun energiapalveluyhtiö Väre ja KuPS solmivat monivuotisen yhteistyökumppanuuden. Sen myötä keskuskenttä muuttuu Väre Areenaksi. 

Kuopion Palloseuran kotiareena on saanut uuden nimen Väre Oy:n kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä. Perinteikäs keskuskenttä tunnetaan jatkossa nimellä Väre Areena. 


- Väre haluaa panostaa yhteisöllisyyteen ja yhteisten elämysten luomiseen – juuri siihen, mitä KuPS ja kotimainen jalkapallo ovat tarjonneet upeasti meille kaikille viimeisten vuosien aikana. Haluamme osaltamme olla edistämässä ja auttamassa KuPS:n jalkapalloperhettä unelmien tavoittamisessa ja lisäämässä suomalaisten kiinnostusta jalkapalloon entisestään. Tämä yhteistyö synnyttää ilon väreitä, kuvailee Väre Oy:n markkinointijohtaja Kaija Oksanen yhteistyön taustoja. 


quote

Meitä yhdistää rohkeus ja uskallus haastaa itseämme joka päivä kohti entistä parempaa suoritusta niin pelikentällä kuin myös sen ulkopuolella.

Väre Areenan nimen julkistuksen yhteydessä Väre juhlistaa samalla myös syntymäpäiväänsä, sillä Väreen omistajat Alva-yhtiöt (ent. Jyväskylän Energia Oy), Kuopion Energia Oy, Lappeenrannan Energia Oy ja Savon Voima Oyj allekirjoittivat uuden yhtiön perustamissopimuksen kolme vuotta sitten 21.6.2018. Väreen perustamisella tuotiin muutosta perinteiselle energiatoimialalle. 


- Sähkö ei kiinnosta ketään, mutta tulevaisuus kiinnostaa meitä kaikkia. Väre on oman alansa kapinallinen: yhtiö, joka on keskittynyt myymään energian säästämiseen liittyviä palveluja ja myymään mahdollisimman vähän sähköä niin kuluttajille kuin yrityksille. On hienoa päästä julkistamaan KuPS:n kanssa solmittu yhteistyösopimus näin Väreen syntymäpäivänä ja samalla käynnistää yhteisen tulevaisuuden vastuullinen rakentaminen, Oksanen kiteyttää. 


- Olemme saaneet Väre Oy:n kautta kodillemme täydellisen nimen mutta ennen kaikkea yhteistyökumppanin, jonka kanssa jaamme todella paljon samoja arvoja. Yhdessä tekeminen ja tulevaisuuden rakentaminen vastuullisesti on myös meidän strategiamme kärkiteemoja, joita haluamme jalkauttaa arkeen tuoreen stadionkumppanimme Väre Oy:n kanssa. Meitä yhdistää rohkeus ja uskallus haastaa itseämme joka päivä kohti entistä parempaa suoritusta niin pelikentällä kuin myös sen ulkopuolella. Tänään meillä on todellakin syytä juhlaan, iloitsee Kuopion Palloseura Oy:n myynti- & markkinointijohtaja Jukka Voutilainen alkavaa yhteistyötä. Lisätiedot: 

Väre Oy, Kaija Oksanen, markkinointijohtaja, p. 044 700 3090, kaija.oksanen@vare.fi  

Kuopion Palloseura Oy, Jukka Voutilainen, myynti- ja markkinointijohtaja, p. 045 279 6704, jukka.voutilainen@kups.fi  

Ajankohtaista