Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Icon/Warning Created with Sketch.

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Sopimuksesi tiedot löydät Väppi-sovelluksesta ja verkkokauppamme palvelee normaalisti. Lisätietoja

Kivra ja Väre yhteistyöhön

Kivra - sujuvampaa arjen asiointia digilaskuilla

Väre mahdollistaa asiakkailleen kätevän tavan vastaanottaa, maksaa ja hallinnoida laskujaan yhdessä Kivran kanssa. Kivralla digitaalinen laskuasiointi sujuu helposti ja turvallisesti. Nykyaikainen vaihtoehto laskujen maksuun ja hallinnointiin.

Kivra ja Väre yhteistyöhön
Ei enää unohtuneita eräpäiviä tai kadonneita paperilaskuja!

Kivrassa sähkölaskusi ovat tallessa sähköisessä arkistossa, kätevästi selattavissa milloin vain. Vanhanaikaiset paperitulosteet ja pölyiset mapit ovat historiaa.

Väreen asiakkaana voit ottaa käyttöön Kivran. Se on turvallinen, ympäristöystävällinen ja vastuullinen digitaalinen postilaatikko ja asiointipalvelu, jolla voi vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskuja sekä muita asiakirjoja vaivattomasti ja veloituksetta yhteen paikkaan. Kivrassa on mahdollista hoitaa kätevästi myös perheen yhteiset raha-asiat.


Vastaanota, maksa ja arkistoi laskusi parilla painalluksella


Kivra auttaa käyttäjäänsä päivittäisessä taloudenhoidossa keskittämällä asiointia. Sähköiset laskut saapuvat varmasti ja perinteistä kannettua postia nopeammin. Palvelu myös muistuttaa käyttäjää lähestyvistä eräpäivistä. Kivran käyttäjän ei siis tarvitse stressata hukassa olevista peperilaskuista tai unohtuneista eräpäivistä –eikä tuhlata rahojaan muistutusmaksuihin tai laskutuslisiin. Laskut ja muut viestit löytyvät kätevästi lähettäjäkohtaisista kansioista.


Kivra on turvallinen


Kivran käyttäjäksi rekisteröidytään verkkopankkitunnuksilla (tai Mobiilivarmenteella) ja laskun maksaminen vahvistetaan aina pankin tunnuslukuvahvistuksella. Rekisteröidyttyään käyttäjä saa automaattisesti kaikki Kivrassa mukana olevien yritysten laskut, jotka ovat aiemmin tulleet kirjepostissa (Huom! e-laskut tulevat jatkossakin verkkopankkiin). Digitaalisia Kivralaskuja ei siis tarvitse tilata jokaiselta laskuttajalta erikseen.  

Näin Kivra toimii

Kivralla vastaanotat, maksat ja arkistoit laskusi digitaalisesti maksutta missä vain ja milloin vain.


Rekisteröidyttyäsi Kivraan saat sinne automaattisesti Väreen sekä myös kaikkien muiden palvelussa mukana olevien yritysten laskut, joiden maksaminen sujuu hetkessä sormenjälkitunnistuksella tai hyväksymiskoodilla.