Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Kivra ja Väre yhteistyöhön

Kokoa kaikki tärkeät dokumenttisi Kivraan

Saatko meiltä vielä paperipostia? Väre mahdollistaa asiakkailleen kätevän tavan vastaanottaa, maksaa ja hallinnoida laskuja yhdessä Kivran kanssa. Kivralla vastaanotat, maksat ja arkistoit kaikki arjen tärkeät asiakirjat kätevästi digipostina.

Kivra ja Väre yhteistyöhön
Ei enää unohtuneita eräpäiviä tai kadonneita paperilaskuja!

Kivrassa sähkölaskusi ovat tallessa sähköisessä arkistossa, kätevästi selattavissa milloin vain. Vanhanaikaiset paperitulosteet ja pölyiset mapit ovat historiaa.

Haluamme tarjoamme sinulle helpon, turvallisen ja ilmastoystävällisen kanavan asioida kanssamme. Voit jatkossa vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskumme sähköisesti digipostipalvelu Kivraan. Vaihtamalla paperilaskun digitaaliseen, vähenee paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttamat päästöt. Jatkossa saat viestin uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä puhelimeesi ja sähköpostiisi.


Näin saat Kivran käyttöösi:  1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi

  2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella

  3. Valmista! Saat seuraavan laskusi sähköisesti Kivraan


 


Monta hyvää syytä ladata ilmainen digipostipalvelu Kivra


Keskitä digiasiointi yhteen turvalliseen kanavaan


Onko sinulla postit, laskut, liput ja kuitit hukassa eri kanavissa? Keskitä arjen dokumentit yhteen digitaaliseen kanavaan. Lataa Kivra niin voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse. Tervetuloa sujuva arki!


Tee arjen helppo ilmastoteko


Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa oman hiilijalanjäljen hallintaan. Voit jatkossa vastaanottaa ja maksaa laskusi helposti, turvallisesti ja ilmastoa kunnioittaen Kivralla. Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta ja samalla autat meitä pienentämään paperilaskuista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.


Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta


Kivralla arjen dokumenttien jakaminen sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken. Jakamalla  palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan saapuneet viestit ja tallennetut dokumentit. Voitte myös maksaa laskuja yhdessä tai voit hoitaa ne kokonaan toisen henkilön puolesta.


Ei enää unohtuneita eräpäiviä


Saat aina tiedon uuden laskun  saapumisesta ja muistutuksen eräpäivän lähestymisestä. Kivralla laskuja ei joudu hukkaan ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta  Kivraasi. Palvelu myös muistuttaa sinua viestillä eräpäivän lähestymisestä.

Näin Kivra toimii

Kivralla vastaanotat, maksat ja arkistoit laskusi digitaalisesti maksutta missä vain ja milloin vain.


Rekisteröidyttyäsi Kivraan saat sinne automaattisesti Väreen sekä myös kaikkien muiden palvelussa mukana olevien yritysten laskut, joiden maksaminen sujuu hetkessä sormenjälkitunnistuksella tai hyväksymiskoodilla.