Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Chat-palvelumme on uudistunut

Olemme uudistaneet chat-asiakaspalveluamme ja ottaneet käyttöön vahvan pankkitunnuksilla tunnistautumisen, mikä nopeuttaa ja helpottaa sopimusasioidesi käsittelyä.


Chat palvelee arkisin ma-pe klo 8-18 ja la 10-16 ja sen kautta voit hoitaa kaikki sähkösopimukseen tai sen hankintaan liittyvät asiat. Chatilla saat vastauksen nopeammin, sillä jonotusajat ovat lyhyemmät kuin puhelinpalvelussa.


Asiakaspalvelumme puhelinpalvelussa on ruuhkaa, minkä vuoksi voit joutua odottamaan vastausta sen kautta tavallista pidempään. Uuden sähkösopimuksen voit tehdä myös verkkokaupassamme - hintamme ovat aina samat niin verkkokaupan kuin puhelinpalvelunkin kautta tehtyihin sopimuksiin.

Näin helppoa

chat-palvelussa asioiminen on

Voit hoitaa kaikki sähkösopimuksiin liittyvät asiat nyt chat-palvelussamme. Olemme ottaneet käyttöön vahvan pankkitunnuksilla tunnistautumisen, jonka avulla asiakaspalvelijamme voivat hoitaa luotettavasti juuri sinun asiasi suoraan chat-palvelun kautta.

Chatissa asioimisen helpot stepit:

nro yksi

Voit pyytää chatbotiltamme Johan Helbotilta apua, mikäli asian voi helposti hoitaa hänen kanssaan.

nro kaksi

Voit myös halutessasi siirtyä suoraan asiakaspalvelijallemme chat-asiakaspalvelu -painikkeen kautta arkisin klo 8-18 ja la 10-16.

nro kolme

Mikäli asiakaspalvelija tarvitsee sinulta pankkitunnuksilla tunnistautumisen, hän lähettää vahvan tunnistautumisen linkin sinulle suoraan chat-palvelussa.

nro neljä

Pankkitunnukset esiin! Pankkitunnuksilla pääset tunnistamaan itsesi vahvasti.

nro viisi

Kaikki valmista, nyt voi hoitaa asiasi luotettavasti chat-palvelun kautta!

Löydät sähkösopimuksesi hinnat sekä muut tärkeät tiedot kätevästi myös Väppi-palvelusta tai viimeisimmältä sähkölaskultasi!

Asiakaspalvelun poikkeusaukioloajat:

Puhelimitse arkisin klo 8-18, la 10-16, su suljettu. Chat-palvelu palvelee arkisin klo 8-18 ja la 10-16.

Näet sopimustietosi ja sähkön markkinahinnat helpoiten Väppi-palvelusta

Väppi-äppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi mobiilissa ja selaimessa. Sen avulla onnistuu esimerkiksi sähkönkulutuksen seuranta niin kilowateissa kuin euroissa. Myös sopimustiedot ja laskut löytyvät Väppi-palvelusta helposti!


Saat Väppi-sovelluksen kaikki ominaisuudet käyttöösi Väreen sähkösopimusasiakkaana.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ja usein kysytyimmät kysymykset