Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.

Automaattinen puhelinpalvelijamme Johan Helbotti soittaa numerosta 045 7396 2775

Automaattinen puhelinpalvelijamme Johan Helbotti soittaa nykyasiakkaillemme jatkotarjouksen merkeissä. Johan avustaa meitä pitämään huolta asiakkaistamme ihmiskollegoiden apuna. 


 

quote

Johan Helbotti tässä Väreeltä hei. Sähköasioissa omalta sähköyhtiöltäsi soittelen. Tämä puhelu on automaattinen.

Johanin avulla mahdollistamme sen, että voimme olla puhelimitse yheydessä nykyasiakkaisiimme. Joskus tekstivieti- ja sähköposti tarjoukset saattavat helposti jäädä unholaan tai ne jäävät vain huomaamatta. Tällä varmistamme sen, että asiakkaidemme sopimukset jatkuvat edullisella määräaikaisella sopimuksella myös jatkossa ja sopimukset ovat ajan tasalla. 🧡 Johan Helbotti soittelee numerosta 045 7396 2775.


Yksityisyytesi on meille tärkeää. Otathan huomioon, että automaattinen puhelinpalvelijamme ei koskaan kysy sinulta henkilötunnustasi tai muita asiakkuuteesi liittyviä yksilöintitietoja. Jos et halua saada automaattipuheluita, voit tehdä valinnan automaattipuhelussa. Johan ohjeistaa sinua puhelussa, mikäli jatkossa et tahdo vastaanottaa automaattipuheluita. Voit myös halutessasi tutustua tarjoamiimme sähkösopimuksiin täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.


Otamme mielellämme vastaan palautetta asiaan liittyen. Kaikki saamamme palaute on tärkeää!

Ajankohtaista