Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Asiakkaat ilahtuneita uusista palveluistamme

Laajensimme elokuussa palveluvalikoimaamme yhdessä AIG:n kanssa uusiin vakuutustuotteisiin, sillä halusimme vastata muuttuneisiin arkielämän riskeihin. Tavoitteena on tarjota asiakkaillemme sähkösopimuksia laajemmat hyödyt sekä varmistaa huolettomampi arki.  

Olemme lähestyneet asiakkaitamme tarjoten heille Väre Henkilö- ja OmavastuuTurva -vakuutusta. Kyseessä on vakuutus, joka sisältää turvan identiteettivarkauden varalta sekä lisäksi kotivakuutuksen omavastuun poistoturvan.


Myynti on lähtenyt hyvin käyntiin ja olemme tyytyväisiä, kuinka hyvä vastaanotto asiakkaidemme suunnalta on tullut uusia palveluita kohtaan. Asiakkaamme ovat olleet pääsääntöisesti hyvin ilahtuneita soitoistamme ja olemme päässeet yhteydenottojen myötä muistuttamaan myös Avainturva-vakuutuksesta, joka on kuluttaja-asiakkaillemme kuuluva maksuton asiakasetu.


Haluamme jatkuvasti kehittää palveluita, tuotteita sekä asiakasetuja, jotta voimme tarjota sähkösopimuksia laajemmat hyödyt asiakkaillemme. Vakuutukset ovat täydentäneet hienosti palvelutarjontaamme asiakkaidemme arjen kumppanina.


Olemme piakkoin tuomassa tarjolle jo seuraavan asiakkaillemme suunnatun vakuutustuotteemme, Väre syöpävakuutuksen, joka tuo turvaa vakavan sairastumisen tilanteisiin.