Tee
sopimus
tästä

Väppi - mikä se on?

Väppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi mobiilissa ja selaimessa, jonka avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita. Palvelun avulla voit seurata ja pienentää energiankulutustasi.


Energiavalmentajasi myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista.

Säästä seuraamalla kulutustasi ja markkinahintaa

Väpissä näet sähkönkulutuksesi tuntitasolla. Voit luoda hälytyksiä ilmoittamaan kulutuksestasi tai markkinahinnoista.

Kaksi kuukautta sarjoja ja elokuvia ilmaiseksi

Rekisteröitymällä Väppiin saat 2 kuukautta Viaplayn sarjoja ja elokuvia ilmaiseksi. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi etukoodin ja ohjeet Viaplayn aktivointiin. Löydät koodin kätevästi myös Väppi-sovelluksesi ilmoituksista (saapuneet viestit).

Pysy ajan tasalla ja seuraa laskujesi tilaa

Väpissä laskusi pysyvät tallessa ja pystyt seuraamaan sekä tulevien että menneiden laskujesi tilaa.

Kaikkien asiakkaidemme etu

Kätevimmin saat Väpin käyttöösi lataamalla mobiilisovelluksen App Store (iOS)- ja Google Play (Android) -sovelluskaupoista. Näin oma energiavalmentajasi on heti käytössäsi ja kulkee aina mukanasi.


 


Markkinoiden paras energia-appi

Haluamme jatkuvasti parantaa Väppiä ja välitämme mielipiteistäsi. Liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon.
quote

“Todella hyvä! Kerrankin näkee mistä sähkön kulutus johtuu, tiedotteet, sähkönjakelun keskeytykset, laskut ja hinnat. Hienoa!”

Näin rekisteröidyt Väppiin

Väppi toimii mobiilissa iOs ja Android käyttöjärjestelmissä sekä kaikilla nettiselaimilla. Rekisteröidy Väpin käyttäjäksi näiden ohjeiden avulla. 

Kolme helppoa steppiä

Siirry väppiin ja suorita rekisteröityminen

Jos käytät selainta, siirry rekisteröitymissivulle tästä. Jos olet mobiilikäyttäjä, siirry Apple Storeen tai Google Playhin. Rekisteröidy antamalla jatkossa kirjautumiseen tarvittavat sähköposti ja salasana

Syötä aktivointikoodi

Syötä sähköpostiin saapunut koodi lomakkeelle Huom. tarkista myös roskapostilaatikkosi, ettei viesti ole mennyt sinne. Jos et saanut koodia sähköpostiisi, tilaa uusi tästä.

Tunnistaudu ja kirjaudu sisään

Vahvista rekisteröityminen palveluun pankkien Tupas-tunnistautumisella. Kirjaudu palveluun sisään, niin voit alkaa seurata kotisi energiankulutusta ja hallinnoida asiakkuuttasi Väpissä.