ilmoituskanava

Väärinkäytösten ilmoituskanava

Vastuullisuus on yksi liiketoimintamme kulmakivistä. Väärinkäytösten ilmoituskanava on keskeinen työkalu, jonka avulla ylläpidämme eettisiä periaatteita ja luottamusta sekä mahdollistamme väärinkäytösepäilyistä ilmoittamisen.

ilmoituskanava

Jos havaitset tai epäilet toiminnassamme tapahtuvan väärinkäytöksiä tai epäeettistä toimintaa, pyydämme ilmoittamaan asiasta viipymättä. Näin saamme tilaisuuden puuttua mahdollisiin epäkohtiin ja kehittää toimintaamme. Sinun ei tarvitse esittää todisteita epäilyksesi tueksi, mutta ilmoitukset tulee aina tehdä rehellisesti ja vilpittömästi.


Väreellä ilmoituskanavan tekninen ylläpitäjä on Granite. Ilmoituskanavan avulla voit tehdä ilmoituksia turvallisesti ja luottamuksellisesti Väreelle. Palvelu suojaa ilmoittajan henkilöllisyyden ja mahdollistaa väärinkäytösten käsittelyn asianmukaisesti. Voit tehdä väärinkäytösilmoituksen tämän linkin takaa löytyvien ohjeiden mukaan.


Kaikki ilmoitukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Tämä koskee myös niitä tilanteita, joissa ilmoittaja tuo esiin oman henkilöllisyytensä. Ilmoituksia käsittelevät ainoastaan erikseen nimetyt vastuullisuustehtävissä työskentelevät henkilöt, joilla on yksinomainen pääsy ilmoituksiin.

Haluatko antaa meille palautetta?

Huomioithan, että tätä ilmoituskanavaa ei ole tarkoitettu asiakaspalautteiden tai reklamaatioiden käsittelyyn. Jos asiasi koskee tuotteitamme tai palveluitamme, olethan yhteydessä aina ensisijaisesti asiakaspalveluumme.