Älykäs sähköauton lataus on täällä!

Väre Älylatauksella lataat sähköautosi silloin, kun sähkö on halvinta - automaat­ti­sesti.


Väreen asiakkaana saat nyt Älylatauksen koekäyttöön Teslaasi maksutta 31.12.2024 asti*.


Hyödynnä älylataajan etuhintainen sähkösopimus ja ota Väre Älylataus käyttöön!

Miksi ottaa Älylataus käyttöön?

Suuremmat säästöt

Älylataus ajoittaa auton latauksen automaattisesti halvimpiin hetkiin, jolloin sähkölaskusi pienenee merkittävästi.

Pienemmät päästöt

Sähköautoilun CO2 päästöt pienenevät merkittävästi – sähkö on useimmiten halpaa silloin kun hiilineutraalisti tuotettua sähköä on runsaasti tarjolla.

Helppokäyttöinen

Sinun ei tarvitse murehtia, milloin sähköautoa kannattaa ladata. Yhdistä auto illan aikana laturiin ja aamulla akku on täynnä – mahdollisimman halvalla.

*Kokeile Älylatausta maksutta!

Onneksi olkoon Tesla-kuski – Nyt pääset kokeilemaan Väre Älylatausta 31.12.2024 asti maksutta!


Jos et irtisano Väre Älylatauksen maksutonta kokeilua viimeistään 30.11.2024 päättymään 31.12.2024, on palvelun hinta 1.1.2025 alkaen Välkky-sähkö asiakkaille 2,90 €/kk ja muille Väreen sähkösopimusasiakkaille 3,90 €/kk. Hinnat sis. alv 25,5 %. Voit irtisanoa Älylataus-palvelun 1 kk irtisanomisajalla milloin vain.


Väre Älylataus on saatavilla vain Väreen sähkösopimusasiakkaille ja ensimmäisessä vaiheessa vain Tesloihin. Huomioithan, että Älylataus on uusi tuote, jonka kehitys jatkuu, joten tuotteessa saattaa ilmetä alkukankeutta. Eniten hyödyt Älylatauksesta Välkky-sähkön, Markkinasähkön, tai Pörssisähkön asiakkaana.


Katso alta etusi älylataajan sähkösopimuksesta ja ota Väre Älylataus käyttöön Väppi-sovelluksessa!

Älylatauksen käyttäminen on todella helppoa

Väre Älylataus automatisoi sähköauton latauksen vaivattomasti edullisimpiin ajankohtiin. Voit katsoa Väppi-sovelluksesta akun varauksen ja latauksen etenemistä silloin, kun et ole itse autossa.  Vuoden 2023 sähkönhinnoilla laskettuna Älylatauksen tuoma säästö olisi ollut jopa 180 €!

Näin helposti otat Älylatauksen käyttöön:

nro yksi

Älylataus toimii vain Väreen sähkösopimusasiakkailla, joten varmista, että olet sähkösopimusasiakkaamme. Jos haluat asiakkaaksemme tai vaihtaa sähkösopimusta, katso älylataajan etusi sähkösopimuksesta täältä.

nro kaksi

Kun olet asiakkaamme, lataa ja rekisteröidy Väppi-sovellukseen. Voit ladata Väppi-sovelluksen sovelluskaupasta. Avaa Väppi sovelluksen alavalikosta Älylataus-toiminto ja ota palvelu käyttöön tunnistautumalla.

nro kolme

Seuraa Väpin ohjeita ja yhdistä autosi Älylatauspalveluun. Tässä vaiheessa tarvitset myös autovalmistajasi portaaliin tekemäsi tunnukset. Huomioithan, että Älylataus toimii alkuvaiheessa ainoastaan Tesloissa.

nro neljä

Säädä Älylatauksen asetukset mielesi ja tapojesi mukaan. Voit esimerkiksi määrittää, mihin aikaan aamulla haluat akun olevan täynnä. Tämän jälkeen latauksen ajoittaminen tapahtuu automaattisesti. Sinun täytyy vain kytkeä auto laturiin kotiin tultuasi, siinäpä se!

Onko sinulla Väreen sähkösopimus?

Jos olet jo asiakkaamme, hienoa! Voit ottaa Älylatauksen käyttöösi suoraan Väppi-sovelluksesta vaikka heti.


Jos et ole vielä asiakkaamme, ei hätää! Älylataus on toimii vain Väreen sähkösopimusasiakkailla, mutta voit tehdä kanssamme sähkösopimuksen, jonka jälkeen saat sähköpostilla ohjeet, miten voit ottaa Älylatauksen käyttöön.


Olitpa asiakkaamme tai et, katso alta etuhintaiset sähkösopimusvaihtoehtomme älylataajalle parhaiten sopivista sähkösopimuksista. Jos sinulla on jo Väreen Määräaikainen kiinteähintainen sähkösopimus, voit älylataajana poikkeuksellisesti vaihtaa sen Määräaikainen Välkky-sähkö -sopimukseen, jolloin saat Älylatauksesta enemmän hyötyä.


 

90 päivän tyytyväisyystakuu

Tarjoamme 13.9. – 31.12.2024 solmittuihin uusiin Välkky- ja VälkkyPlus 12 kk ja 24 kk kulutusvaikutuksellisille sähkösopimuksille tyytyväisyystakuun, jotta voit kokeilla kulutusvaikutuksellista sähkösopimusta.