Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väreen kulutusvaikutuksellisille sähkösopimuksille tyytyväisyystakuu

Väre tarjoaa kuluttajien 12- ja 24-kuukauden kulutusvaikutuksellisille sähkösopimuksille tyytyväisyystakuun, joka madaltaa kynnystä kokeilla kulutusvaikutuksellista sähkösopimusta.


Kulutusvaikutukselliset sopimukset kannustavat kuluttajia siirtämään kulutustaan halvempiin ja ympäristöystävällisempiin ajankohtiin, jolloin sähköä on enemmän tarjolla. Tämä lisää yksilön vaikutusmahdollisuuksia ja tukee päästöttömän sähkön kulutusta ja tuotantoa fossiilisen sijasta.

Julkaistu 13.09.2024

Kulutusvaikutukselliset sähkösopimukset ovat saaneet syksyn aikana kriittistä julkisuutta mediassa. Keskustelu ei ole juurikaan tarjonnut näkökulmia kulutusvaikutuksellisten sähkösopimusten ympäristövaikutuksista, vaikka kyseiset sopimukset nimenomaan kannustavat kuluttajia siirtämään kulutustaan niihin ajankohtiin, jolloin sähköä on enemmän tarjolla.


Kulutusvaikutukselliset sähkösopimukset tukevat siirtymää puhtaampaan energiantuotantoon ja sähkön kysynnän joustamiseen tarjonnan mukaan, mikä osaltaan vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa.


Kulutusvaikutukselliset sähkösopimukset ovat keskeisessä roolissa myös sähkönkäytön älyohjauksen yleistymisessä, sillä ne mahdollistavat täyden taloudellisen hyödyn älylämmityksestä ja älylatauksesta. Älyohjattu lämmitys- ja latausjärjestelmä reagoi sähkön hinnan muutoksiin säätämällä kulutusta automaattisesti edullisempiin ja vähäpäästöisiin ajankohtiin.

Tyytyväisyystakuu uusiin kulutusvaikutuksellisiin sopimuksiin

Väre tarjoaa kuluttajien uusille Välkky- ja VälkkyPlus 12- ja 24-kuukauden kulutusvaikutuksellisille sähkösopimuksille tyytyväisyystakuun, joka madaltaa kynnystä kokeilla kulutusvaikutuksellista sähkösopimusta.


- Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja halunneet vastata median esille nostamiin huoliin. Tyytyväisyystakuun käyttöönotto on yksi askel lisää pyrkimyksessämme tarjota parhaita mahdollisia energiaratkaisuja ja palveluita, sekä auttaa asiakkaita säästämään rahaa. Tämä takuu on osoitus sitoutumisestamme asiakastyytyväisyyteen, toteaa Väreen kuluttajamyynnin liiketoimintapäällikkö Antti Manninen.


- Väreen asiakkaille tämä tarkoittaa sitä, että he voivat turvallisin mielin kokeilla kulutusvaikutuksellisia sopimuksia ja nähdä itse, miten ne toimivat heidän sähkönkäytöllään. Toivomme, että tyytyväisyystakuumme tuo lisää avoimuutta ja luottamusta sekä auttaa asiakkaitamme tekemään parempia ja tietoisempia valintoja, Manninen jatkaa.


Väreen kulutusvaikutuksellisten sopimusten tyytyväisyystakuu tarkoittaa sitä, että kuluttaja-asiakas voi vaihtaa kulutusvaikutuksellisen sähkösopimuksen vastaavan pituiseen täysin kiinteähintaiseen sopimukseen, mikäli hän on syystä tai toisesta tyytymätön kulutusvaikutukselliseen tuotteeseen.


Tyytyväisyystakuu on voimassa kolme kuukautta sopimuksen voimaantulohetkestä. Tyytyväisyystakuun aikana asiakas voi tehdä sopimuksen vaihdon kerran ja vaihto on maksuton. Takuu myönnetään 13.9.-31.12.2024 solmittaviin uusiin Välkky-sopimuksiin.

Lisätietoja

Väre Oy, liiketoimintapäällikkö Antti Manninen, p. 044 7600 520, antti.manninen(at)vare.fi


Lue lisää tyytyväisyystakuusta

Sähkösopimus tyytyväisyystakuulla

Tarjoamme kuluttajien uusille Välkky- ja VälkkyPlus 12 kk ja 24 kk kulutusvaikutuksellisille sähkösopimuksille tyytyväisyystakuun, joka madaltaa kynnystä kokeilla kulutusvaikutuksellista sähkösopimusta.


Tyytyväisyystakuulla voit vaihtaa 13.9. – 31.12.2024 solmitun sähkösopimuksesi vastaavan pituiseen täysin kiinteähintaiseen, määräaikaiseen sopimukseen.

Tutustu ehtoihin ja tilaa

Ajankohtaista

Väreelle ykkössija EKOenergian myynnin kasvussa

Väreelle on myönnetty EKOenergy's Bamboo Award EKOenergian myynnin suurimma...

Lue lisää

Pakollisten latauspisteiden takaraja lähestyy

Tiedätkö jo, koskeeko vaatimus omaa kiinteistöäsi?

Lue lisää

EU:n energiatehokkuus-direktiivi uudistui – aurinkovoimalat pakollisik...

Rakennusten energiatehokkuusdirektiivi tuo mukanaan tiukentuneita vaatimuks...

Lue lisää