Merkittävät säästöt Älylämmityksellä

Suurin osa kodin sähkönkulutuksesta menee lämmitykseen, ja juuri siinä on eniten säästömahdollisuuksia.​


Väre Älylämmityksellä voit vähentää turhaa ylilämmittämistä älyohjauksen avulla. Lisäksi älyjärjestelmä ajoittaa lämmityksen edullisimmille tunneille, jolloin säästät sekä sähkössä että sähkön siirrossa ja veroissa.​


Tutustu kotiisi sopiviin suoran ja varaavan sähkölämmityksen ratkaisuihin tältä sivulta.

Älytermostaatit

Huonetermostaateilla säädettävä lattia- tai kattolämmitys on helppo älyllistää vaihtamalla vanhat termostaatit älytermostaatteihin ja kytkemällä ne kodin langattomaan internettiin. 


Saat nyt Älytermostaatit edullisesti 124,95 €/kpl tai Väreen tarjoamalla osamaksulla.

Ilmalämpöpumpun älyohjaus

Älylämmityksen kytkeminen onnistuu lähes kaikkiin markkinoilla oleviin ilmalämpöpumppuihin kätevästi mobiilisovelluksella, ilman erillisiä lisälaitteita.


Nyt Väreen asiakkaille etuhintaan 1,95 €/kk ja ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi.

Lämminvesivaraajan älyohjaus

Lämminvesivaraajan älyohjaus ohjaa, ajastaa ja optimoi kodin lämmintä käyttövettä tai koko kodin varaavaa lämmitystä sinun antamiesi lämpötilarajojen puitteissa.


Saat nyt Lämminvesivaraajan älyohjauksen edullisesti 184 €/kpl tai Väreen tarjoamalla osamaksulla.

quote

Älylämmityksellä lämmität
aina halvimmalla mahdollisella sähköllä.

Tasainen lämpötila aina

Automaatio huolehtii, että lämpötila pysyy aina haluamallasi tasolla ja optimoi samalla kulutusta. Ei enää ylilämmitystä tai turhaa vilua.

Lämmitä halpoina hetkinä

Älylämmitys ohjaa sähkön kulutusta vuorokauden halvimpiin hetkiin mieltymystesi mukaan. Voit ohjata sekä kotisi että käyttövetesi lämmitystä.

Helppokäyttöinen mobiiliohjaus

Voit säätää lämpötilaa ja etäohjata lämmitystä milloin ja mistä tahansa mobiilisovelluksen avulla. Älylämmitys toimii kotona, mökillä ja kaikkialla, missä lämmitystarvetta on!

Aloita sähkön säästö karsimalla turha lämmitys

Jo 1 asteen lämpötilan pudotus johtaa 5 % säästöön sähkölaskussa ja kolmen asteen pudotus (esim. 24°C => 21°C) johtaa jopa 15 % säästöön.


Usein kodeissa on huoneita ja tiloja, joissa lämmitystä ei tarvita yhtä paljon.


Älylämmityksen avulla säädät ja ajastat lämmitystä kätevästi tilakohtaisesti myös niinä aikoina, kun et ole kotona.

Väre asiakaspalvelu

Autamme Älylämmitykseen liittyvissä kysymyksissä

Ota yhteyttä, niin autamme sinua pienentämään sähkölämmityksen kulutusta ja optimoimaan sähkön hinnan hetkiin, kun se on mahdollisimman halpaa. Ole yhteydessä sähköpostiin alyohjaus@vare.fi.

Suosittelemme Välkky-sähköä

Määräaikainen Välkky-sähkö on sopimus, jossa voit optimoida sähkön hinnan ajastamalla sähkön käyttöä. Väre Älylämmitys hoitaa ajastuksen automaattisesti puolestasi, jolloin hyödyt maksimaalisesti sekä Välkky-sähköstä että Älylämmityksestä.


Kun tilaat Älylämmitys-tuotteen, saat alennuskoodin, jolla voit hankkia Määräaikainen Välkky-sähkö- tai Markkinasähkö-sopimuksen alennettuun hintaan.