Lämminvesivaraajan älyohjaus

Älylämmitys huolehtii jatkossa veden lämmityksesi ajastamisen vuorokauden edullisimmille tunneille automaattisesti.

Älä maksa ylimääräistä lämpimästä käyttövedestä

Säästää suurimmasta kulutuksesta

Lämmityksen ja käyttöveden osuus voi olla yhteensä jopa 70 % kodin sähkönkulutuksesta. Lämminvesivaraajan älyohjaus optimoi sähkönkulutustasi ja poistaa turhaa ylilämmitystä tuoden merkittäviä säästöjä.

Poistaa oman vaivannäön

Sinun ei tarvitse seurata sähkön hintoja enää itse. Älylämmitys seuraa pörssisähkön hintoja ja ajastaa kotisi lämmityksen halpoihin hetkiin. Voit keskittyä mielekkäämpiin asioihin ja unohtaa stressin kotisi lämmityksen säätämisestä.

Pienentää päästöjä helposti

Sähkö on yleensä halvempaa, kun tuuli- ja aurinkovoiman tuottaminen on mahdollista. Ohjaamalla kulutusta halpoihin hetkiin, pienennät päästöjäsi ja kannustat samalla koko energia-alan siirtymää kohti puhtaampaa energiantuotantoa.

Lämminvesivaraajan älyohjauksen hinta kertaostoksena 184 €

Voit ostaa älyohjauksen myös osamaksulla.

Miten lämminvesivaraajan älyohjaus toimii?

Älyohjaus toimii sähköasentajan sähkökaappiin asentaman digitaalisen säätimen kautta. Saat Väreeltä helpot ohjeet asentajan tilausta varten.


Asennuksen jälkeen ohjaat veden lämmitystä kätevästi etänä älylaitteella tai tietokoneella.


Älykkäästä ohjauksesta hyödyt etenkin Välkky-sähkön tai Markkinasähkön asiakkaana.

Laite kodin edullisempaan lämmitykseen

Tilaa kotiisi lämminvesivaraajan älyohjaus, joilla kotisi käyttövesi lämpiää halpojen pörssisähkötuntien mukaisesti.


Lämminvesivaraajan älyohjauksen hinta kertaostoksena 184 €/laite. Hinta ei sisällä asennusta. Mikäli sähköasentaja toteaa, ettei laitteiden asennus ole mahdollista, voit palauttaa laitteen.

Kuinka saan lämminvesivaraajan älyohjauksen käyttööni?

nro yksi

Valitse haluamasi laitemäärä kotisi lämminvesivaraajien mukaan. Täytä sitten yhteystietosi sekä lähin Smartpost-toimipiste ja vahvista tilaus vahvalla tunnistautumisella.

nro kaksi
Laitteiden toimitus

Lähetämme laitteita Väreen omalta varastolta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Kello 12 mennessä tulleet tilaukset lähetämme vielä saman päivän aikana.

nro kolme
Tilaa sähköasennus

Tilaa sähköasennus haluamaltasi sähköasentajalta, johon saat meiltä helpot ohjeet. Keskimääräinen laitteen asennushinta on noin 100 € per laite. Muistathan, että sähköasennus on kotitalousvähennyskelpoinen!

nro neljä
Asennus ja käyttöönotto

Tilaamasi sähköasentaja asentaa laitteet. Pääset asettamaan haluamasi asetukset ohjauslaitteen sovelluksen kautta, joka kuuluu laitteen hintaan.

Nauti tuloksista

Nyt pääset nauttimaan automaattisen ohjauksen tuomasta edullisemmasta sähkölaskuista!

Väre asiakaspalvelu

Autamme Älylämmitykseen liittyvissä kysymyksissä

Ota yhteyttä, niin autamme sinua pienentämään sähkölämmityksen kulutusta ja optimoimaan sähkön hinnan hetkiin, kun se on mahdollisimman halpaa. Ole yhteydessä sähköpostiin alyohjaus@vare.fi.

Väre asiakaspalvelu

Suosittelemme Välkky-sähköä

Määräaikainen Välkky-sähkö on sopimus, jossa voit optimoida sähkön hinnan ajastamalla sähkön käyttöä. Väre Älylämmitys hoitaa ajastuksen automaattisesti puolestasi, jolloin hyödyt maksimaalisesti sekä Välkky-sähköstä että Älylämmityksestä.


Kun tilaat Älylämmitys-tuotteen, saat alennuskoodin, jolla voit hankkia Määräaikainen Välkky-sähkö- tai Markkinasähkö-sopimuksen alennettuun hintaan.