Älylämmityksellä lämmität ja seuraat loma-asuntoasi etänä

Älä lämmitä mökkiä turhaan tai stressaa sen lämpötilasta talviaikaan.


Karsimalla turhaa lämmitystä säästät paitsi sähkössä myös sähkön siirrossa ja veroissa. Älylämmityksen avulla voit tehdä sen tinkimättä mökin mukavuudesta.

Älytermostaatit

Huonetermostaateilla säädettävä lämmitys on helppo älyllistää vaihtamalla vanhat termostaatit älytermostaatteihin ja kytkemällä ne kodin langattomaan internettiin.


Saat nyt Älytermostaatit edullisesti 124,95 €/kpl.

Ilmalämpöpumpun älyohjaus

Älylämmityksen kytkeminen onnistuu lähes kaikkiin markkinoilla oleviin ilmalämpöpumppuihin ilman erillisiä lisälaitteita.


Nyt Väreen asiakkaille etuhintaan 1,95 €/kk ja ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi.

Lämminvesivaraajan älyohjaus

Käyttöveden lämmitykseen kuluu yleensä n. 25 % kodin lämmitysenergiasta - veden lämmitys kannattaakin ajoittaa aina vuorokauden halvimpiin hetkiin.


Saat nyt älykkään käyttöveden lämmityksen edullisesti hintaan 184 €.

quote

Älylämmityksen avulla seuraat ja säädät mökkisi lämpötilaa etänä.

Älylämmitys ajoittaa kulutuksen hetkiin, jolloin sähkö on halpaa

Vähennä turhaa lämmitystä

Älylämmitys perustuu tekoälyyn, joka oppii jatkuvasti sääolosuhteiden vaikutuksesta mökkisi lämmitykseen. Näin lämmität vain sen, minkä tarvitset pitääksesi mökin tai vapaa-ajan asuntosi peruslämpöä yllä.

Seuraa mökkiäsi etänä

Älylämmityksen avulla seuraat mökkisi sisälämpötilaa etänä, eikä sinun tarvitse stressata etenkään talvisaikaan. Säästät rahaa sekä hermojasi.

Pienentää päästöjä

Sähkö on yleensä halvempaa, kun keli on tuulinen tai aurinkoinen ja uusiutuvan energian tuotanto on mahdollista. Ohjaamalla kulutusta halpoihin hetkiin, ohjaamme kulutusta kohti puhtaampaa energiantuotantoa.

Älylämmitys pitää mökin kunnossa

Perinteisesti mökillä pidetään kylminä kuukausina tiettyä peruslämpöä, usein 5–7 astetta, ulkolämpötilasta riippumatta. Optimaalinen kuivanapitolämmitys pitää mökin lämpötilan aina muutaman asteen ulkolämpötilaa korkeampana, kuitenkin minimissään kolmessa asteessa.


Kun hankit Väreen Älylämmityksen, sinun ei tarvitse ajella mökille säätämään lämpötilaa. Teet sen kätevästi etänä säästäen samalla sähkölaskussasi.

Väre asiakaspalvelu

Autamme Älylämmitykseen liittyvissä kysymyksissä

Ota yhteyttä, niin autamme sinua pienentämään sähkölämmityksen kulutusta ja optimoimaan sähkön hinnan hetkiin, kun se on mahdollisimman halpaa. Ole yhteydessä sähköpostiin alyohjaus@vare.fi.

Väre asiakaspalvelu

Suosittelemme Välkky-sähköä

Määräaikainen Välkky-sähkö on sopimus, jossa voit optimoida sähkön hinnan ajastamalla sähkön käyttöä. Väre Älylämmitys hoitaa ajastuksen automaattisesti puolestasi, jolloin hyödyt maksimaalisesti sekä Välkky-sähköstä että Älylämmityksestä.


Kun tilaat Älylämmitys-tuotteen, saat alennuskoodin, jolla voit hankkia Määräaikainen Välkky-sähkö- tai Markkinasähkö-sopimuksen alennettuun hintaan.