Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.

Ollinmäen viinitila nauttii markkinoiden edullisimmasta sähköstä

Idyllisessä ympäristössä Mikkelin Anttolassa sijaitseva Ollinmäen viinitila on yksi Suomen vanhimmista viinitiloista. Viinitilalla on suora sähkölämmitys ja itse viinin tuottaminen vaatii myös paljon sähköä, joten on tärkeää, että sähkön hinta on pitkällä aikavälillä mahdollisimman alhainen. 

Yhteistyö Väreen sähkökaupan ammattilaisten kanssa takaa Ollinmäen viinitilalle markkinoiden edullisimman sähkön sekä mahdollisuuden tarkkailla ja pienentää sähkönkulutusta jopa tuntitasolla.


Vuonna 1995 perustettu Ollinmäen viinitila toimii ympärivuotisena vierailukohteena ja sen omistavat Sirpa ja Jukka Villanen. Tilalla on mahdollisuus maistella sen tuottamia laadukkaita viinejä, nauttia maittavasta ruuasta sekä järjestää tilaisuuksia ja juhlia catering-palveluita unohtamatta. Lisäksi sieltä löytyvät kokous- ja tiimityöskentelytilat sekä mahdollisuus yöpyä aittamajoituksessa tai Saimaan rannalla huvilassa.


Koska tilalla on neljä erillistä sähkönkäyttöpaikkaa ja sähköä kuluu suuria määriä, on tilan omistajille tärkeää pitää sähkön hinta ja kulutus kurissa.


– Kilpailutamme sähköt kahden vuoden välein. Aloitimme yhteistyön Väreen kanssa kaksi vuotta sitten edullisimman tarjouksen perusteella ja meille tarjottiin heti yhteissalkkusopimusta, viinitilan isäntä Jukka kertoo.


– Meillä on yhteissalkunhoitaja, joka kilpailuttaa sähkön puolestamme ja ostaa silloin, kun hinta on edullisimmillaan. Kahden vuoden tähtäimellä se on tullut edullisemmaksi kuin muuten ostaessa, hän jatkaa.


Väppi-sovellus auttaa pienentämään sähkönkulutusta

Vaikka hinta oli tärkein tekijä sähköntoimittajan valinnassa, on Villasille tärkeää voida seurata kulutusta jopa tuntitasolla, jotta sähkönkulutus voidaan pitää mahdollisimman alhaisena. Väreen Väppi-sovelluksen avulla he voivat seurata jokaisen kohteensa kulutusta erikseen, mikä auttaa tunnistamaan ja madaltamaan kulutuspiikkejä.


– Väppi-sovellukseen kertyneen datan perusteella Väre on pystynyt antamaan meille vinkkejä, miten voisimme madaltaa sähkönkulutusta pitkällä aikavälillä, Jukka kehuu.


– On tärkeää, että voimme seurata kulutusta lähes reaaliajassa myös vuokramökkien osalta. Pystymme sitä kautta ohjaamaan asiakaskäyttämistä, viinitilan emäntä Sirpa jatkaa.


Yhteistyö perustuu luottamukseen

Villaset kokevat, että he voivat todella luottaa Väreeseen ja yhteistyö on lisäksi helpottanut arkea, kun sähkön hintaa ei tarvitse enää itse seurata.


"Yhteistyö pohjautuu luottamuksen. Me luotamme siihen, että saamme aina parhainta ja edullisinta sähköä, Jukka toteaa.


"Kaikki elementit ovat tässä yhteistyössä kohdallaan, Sirpa hymyilee.


"Kaikki on toiminut moitteettomasti ja olemme erittäin tyytyväisiä Väreen toimintaan, Jukka summaa.

Miksi yrittäjän kannattaa tehdä kanssamme Yhteissalkku-sähkösopimus?

Helppous

Helppous

Yrittäjänä sinulla on aina paras mahdollinen sähkösopimus! Hintoja ei tarvitse seurata, koska sähkökaupan ammattilaiset tekevät sen puolestasi. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, ilman sitoumuksia taikka huolta jatkosopimuksista.

Edullisuus

Edullisuus

Sähkökaupan ammattilaiset hankkivat sähköä aina edullisimmilta ajanjaksoilta, jolloin hinta on edullisempi kuin määräaikaisissa sopimusmalleissa.  Pitkällä aikavälillä tämä on edullisin tapa hankkia sähköä.

Riskittömyys

Riskittömyys

Teemme sähkön hankintaa jatkuvasti, joten hintamuutokset eivät ole niin rajuja kuin määräaikaisten sopimusten ollessa katkolla. Yrittäjänä hyödyt myös markkinahintojen laskusta, toisin kuin määräaikaisessa, jossa hinta on kiinteä koko sopimusajan.

Kiinnostuitko Ollinmäen viinitilan solmimasta Yhteissalkku -sopimuksesta?

 Tutustu tuotteeseen ja tee sopimus, jotta pääset säästämään yrityksesi sähkölaskuissa mahdollisimman pian.