Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.

Kirkasta energian- ja rahansäästöä LED-valaistuksella

Valaistuksella on suuri merkitys yrityksen energiankulutukseen, työturvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Hyvin suunnitellulla LED-valaistuksella ja sen älykkäällä ohjauksella parannetaan energiatehokkuutta säästäen valaistuksen kuluissa jopa 70-80 prosenttia.

Aurinkopaneelit ovat investointi tulevaisuuteen

Merkittävä energiansäästö

Mitä enemmän valaistuksella on käyttötunteja sitä suurempi on ledien tuoma säästö, samalla takaisinmaksuaika nopeutuu. Langattomalla ohjauksella valaistuksen energiatehokkuus on entistäkin parempi. Energiansäästön myötä ympäristöystävällisyys paranee ja yritys on kilpailukykyisempi.

Aurinkopaneelit vähentävät päästökuormaa

Turvallisuus ja viihtyvyys

Laadukkaalla LED-valaistuksella saavutetaan parempi valoteho. Valittavilla värisävyillä vaikutetaan olennaisesti työturvallisuuteen sekä työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyteen.

Aurinkopaneelit luotettavasti kokonaispalveluna

Avaimet käteen -palvelu

Väreen palvelu sisältää kokonaisvaltaisen suunnittelu, toimituksen ja asennuksen. LED-valaistus on pitkäikäinen, huoltovapaa ja sillä on pitkä takuu. Tarkoittaa siis vähemmän huoltoa, vähemmän kuluja ja vähemmän kuormitusta.  

LED-valaistus avaimet käteen -palveluna

Vaihda yrityksesi valaistus nykyaikaisiin energiatehokkaisiin LED-valaisimiin. Väreen tarjoamat LED-ratkaisut ovat laadultaan ensiluokkaa ja niillä on yli 100 000 tunnin käyttöikä. Palveluratkaisumme kattaa kokonaisuuden aina kartoituksesta järjestelmän asennukseen asti. Luonnollisesti tarjoamme markkinoiden parhaat takuuehdot.


 

LED-ratkaisut

nro yksi

Väre esittelee, suunnittelee ja laatii toteutussuunnitelman LED valaistuspalveluista

nro kaksi

Suunnitelman perusteella tarjoamme LED-valaistusratkaisun kokonaistoimituksen.

nro kolme

LED-valaistusratkaisun toimitus ja asennus. Toimitusaika tilauksesta noin 3 kk.

nro neljä

Tyypillinen investoinnin takaisinmaksuaika on noin 3 vuotta, joissakin tapauksissa jopa noin 1 vuosi. 

nro viisi

Tarjoamme parhaat takuuehdot.

Erinomainen energiatehokkuus

Saavutamme halutun valaistustason jopa 20 - 50% pienemmällä energiankulutuksella markkinoihin verrattuna.

Referenssit

Väre on toimittanut LED-ratkaisuja lukuisiin kiinteistökohteisiin Suomessa. Panostamme aina laadukkaisiin tuotteisiin ja esimerkilliseen asiakaspalveluun. Asiakkaamme ovat arvioineet toimituksemme erinomaisilla arvosanoilla.


Laadukkaalla LED-valaistuksella saavutetaan parempi valoteho ja lisäksi valittavilla värisävyillä vaikutetaan olennaisesti työturvallisuuteen sekä työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyteen.


 


Hamina logistiikkakeskus 


Mikkelin areena 


Stella businesspark 


Imatran jäähalli