Tee
sopimus
tästä

Luksusta pienyrityksille

Meille pienikin on suurta. Saat isomman yrityksen kokonaisvaltaiset palvelut käyttöösi yrityksesi koosta riippumatta ja pääset hyödyntämään ammattitaitoisen salkunhoitopalvelumme.

Edullisin pitkällä tähtäimellä

Sitoudu ilman riskiä. Sähkönhintasi on vakaa ja suojattu tehokkaasti hinnanmuutoksia vastaan. Yhteissalkku on fiksuin ja edullisin tapa hankkia sähköä yrityksellesi pitkällä tähtäimellä.

Vähennämme sähkönkulutustasi

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan mobiilisovelluksen ja energiavalmentajan. Väppi auttaa sinua seuraamaan ja pienentämään yrityksesi energiankulutusta.

Miksi Yhteissalkku?

Ei enää jatkuvaa määräaikaisten sopimusten uusimista tai ennakoimattomien hintamuutosten aiheuttamaa tuskaa.


Meillä on kokemus, näkemys ja suunnitelma yrityksesi sähkönhinnan vakauttamiselle pitkällä tähtäimellä. Tartu tarjoukseen ja nappaa paikkasi pienyritysten kimppadiilissä, jonka kipparina toimii ammattitaitoinen salkunhoitotiimimme. Pidämme sinut hintakehityksen osalta kartalla neljä kertaa vuodessa toimitettavan tilannekatsauksen avulla.

Siirry samalla Vihreään sähköönHanki kertaheitolla fiksumpaa ja vihreämpää sähköä. Voit lisätä Vihreä sähkön Yhteissalkkusopimukseen nappia painamalla. Hyvän omantunnon lisäksi saat mukaan myös sertifikaatin, jota voit hyödyntää yrityksesi viestinnässä.


Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% uusiutuvaa energiaa.Tilaa Yhteissalkku Vihreän sähkön kera

Isomman yrityksen kokonaisvaltaiset palvelut käyttöösi yrityksesi koosta riippumatta! Tyytyväisiä ja pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat mm: