Ota
yhteyttä
Väre aurinkopaneelit

Kohti päästövapaata energian hankintaa: aurinkosähköstä säästöä ja etua yrityksille.

Järjestämme Ke 17.3. klo 10 maksuttoman aurinkosähköwebinaarin. Tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä
Väre aurinkopaneelit

Maksuton webinaari keskiviikkona 17.3. klo 10

Aurinko on ilmainen ja käytännössä ehtymätön sekä puhdas energian lähde, jota kannattaa hyödyntää myös yritysten energiahankinnoissa. Aurinkovoimalat tulevat tulevaisuudessa yleistymään entisestään ja kiinteistön peruskorjauksen sekä uudistamisen yhteydessä on hyvä varmistaa sähköntuotanto myös aurinkovoimalla.


Väreen johtava asiantuntija ja tekniikan tohtori Petri Valtonen kertoo webinaarissa siitä, kuinka aurinkosähkö lisää energiatehokkuutta, omavaraisuutta sekä vastuullisuutta yritystoiminnassa. Väreen tarjoama PPA-sopimus on yrityksille riskitön keino hankkia aurinkovoimala ja varmistaa kestävä kehitys, hiilijalanjälkeä sekä energianhankintakustannuksia samalla vähentäen.


Täyden palvelun periaatteella, 10 vuoden PPA-sopimuksella toteutettavassa voimalassa, Väre vastaa voimalasta ja sen tuotannosta sopimuskauden ajan ja asiakas maksaa aurinkovoimalasta vain sen tuottaman energian mukaan.  • Mitä PPA-sopimus tarkoittaa ja mitkä ovat sen edut?

  • Miten aurinkosähköjärjestelmän hankintaa tuetaan ja mitä tuen hankinnasta tulee tietää?


  • Kuinka aurinkosähkö lisää energiatehokkuutta, omavaraisuutta sekä vastuullisuutta yritystoiminnassa?Webinaarin kesto 45 minuuttia. Mikäli webinaarin ajankohta ei sovi aikatauluihisi, ilmoittaudu siitä huolimatta mukaan, sillä kaikille ilmoittautuneille toimitamme jälkikäteen linkin tallenteeseen.

Petri Valtonen

Aurinkotohtoriksikin kutsuttu Petri on Väreen johtava asiantuntija ja tekniikan tohtori, jolla on vahva kokemus aurinkosähköstä ja energiajärjestelmistä sekä niiden hyödyntämisestä.


Yli 10 vuoden kokemus älyverkkojen ja energiajärjestelmien kehittämisestä takaa sen, että innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme arjen ja liiketoiminnan sujuvoittamiseksi riittää nyt ja tulevaisuudessa.

Kaikella on hintansa, paitsi aurinkoenergialla.

Aurinkovoimasta säästöä ja etua yrityksille.

Ajankohtaista auringosta

Hyödynnä yritysten energiatuki

Yritykset voivat hyödyntää 20% energiatuen aurinkosähköhankkeissaan.

Lue lisää

Siilinjärven kunnalle aurinkovoimala Väreeltä

Siilinjärven kunta on solminut toimitussopimuksen aurinkosähköjärjestelmäst...

Lue lisää

Ponsse valmistaa aurinkoenergialla metsäkoneita

Ponsse valmistaa aurinkoenergian avulla 25 metsäkonetta vuodessa.

Lue lisää