Tee
sopimus
tästä

Vielä ehdit mukaan pakastin kisaan!

Löytyykö nurkistasi muinaisjäänne, jossa osa napajäätiköstäkin lepää? Nämä kenties pitsiliinojen kera koristetut mummolan perinnöt ovat monelle arvokkaita muistoja ja myös yhä edelleen toimivia jäähdyttimiä, joissa säilytetään kesän marjasadot ja perheillallisen makaronilaatikon jämät. 

quote

Siinä hän portaiden alla rätköttää, kansi vinossa, kuhmu kyljessä, rassukka.

Joko olet tutustunut pakastin kisaamme, jossa Suomen viisi raihnaisinta pakastinta kierrätetään viettämään ansaittuja eläkepäiviään ja tilalle toimitetaan uudet energiatehokkaat pakastimet? Jos et, niin vielä ehdit mukaan kisaan lataamalla kisasivulle kuvatodisteen raihnaisesta pakastimestasi. Osallistumisaikaa on 8.12. saakka.


Vanha pakastin voi kuluttaa tuplasti enemmän uuteen verrattuna. Tästä syystä etsimme viittä raihnaisinta arkkupakastinta ja vapautamme heidät eläkkeelle. Voittajat saavat vielä ennen uutta vuotta uuden energiatehokkaan pakastimen käyttöönsä.


Olemmekin saaneet jo runsaasti kuvia pakastin vanhuksista - jo reippaasti yli sata kuvaa on ladattu kisasivullemme. Kiitos niistä jokaisesta! :)  


quote

Arkku hankittu noin 1968 ja perimme sen 1986. Elänyt muutaman vedenpaisumuksen ja taltioinut valtavia määriä marjoja ja sieniä. Nyt olisi aika päästää se ansaitsemaansa lepoon. Helmat alkavat olla pitsiä ja ruostetta, kansi pysyy kiinni urheilukassien painojen avulla. Olisi kiinnostavaa tietää, mitä pohjalla on...

Voita uusi pakastin vanhan tilalle!

Ilmianna ja passita vanha sähkösyöppö eläkkeelle. Osallistu täällä.