Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

VÄRE lataus applikaatio on julkaistu

VÄRE lataus -applikaatio on julkaistu App Store ja Google Play -sovelluskauppoihin. Käy lataamassa sovellus käyttöösi! Me Väreellä varmistamme, ettei sähköautoilijan matka tyssää kesken kilometrien.

VÄRE lataus on edelläkävijä sähköautojen latauspalveluiden tarjoamisessa. Voit ladata sähköautoasi pohjoismaiseen Charge & Driveen pohjautuvilla Väre latauspisteillä helposti ja turvallisesti mobiiliapplikaation tai RFID-avaimen avulla. Charge & Drive -latausverkosto muodostaa Pohjoismaiden laajimman voimakkaasti kasvavan verkoston. Latauspisteiden sijainnit ja latauspalvelun hinnat löydät VÄRE lataus–applikaatiosta.​


VÄRE lataus -applikaatiolla voit maksaa sähköauton latauksen Väreen omien latauspisteiden lisäksi kaikilla Charge & Drive verkoston latauspisteillä. Tarkista latauspisteen voimassaoleva lataushinta sovelluksesta aina ennen lataamista. Latauspisteillä voi olla käytössä aika- tai energiaperusteinen lataushinnoittelu.


VÄRE lataus -palvelun ehdot sekä Väreen tietosuojaselosteen löydät verkkosivuiltamme.


Jos tämä tai jokin muu sähköisen liikenteeseen liittyvä asia askarruttaa sinua, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin sähköpostitse osoitteessa liikkumisenpalvelut@vare.fi.