Tee
sopimus
tästä

VÄRE lataus applikaatio on julkaistu

VÄRE lataus -applikaatio on julkaistu tänään App Store ja Google Play sovelluskauppoihin. Käy lataamassa sovellus käyttöösi! Me Väreellä varmistamme, ettei sähköautoilijan matka tyssää kesken kilometrien.

VÄRE lataus on edelläkävijä sähköautojen latauspalveluiden tarjoamisessa. Voit ladata sähköautoasi pohjoismaiseen Charge & Driveen pohjautuvilla Väre latauspisteillä helposti ja turvallisesti mobiiliapplikaation tai RFID-avaimen avulla. Charge & Drive -latausverkosto muodostaa Pohjoismaiden laajimman voimakkaasti kasvavan verkoston. Latauspisteiden sijainnit ja latauspalvelun hinnat löydät VÄRE lataus–applikaatiosta.​


VÄRE lataus -applikaatiolla voit maksaa sähköauton latauksen Väreen omien latauspisteiden lisäksi kaikilla Charge & Drive verkoston latauspisteillä. Tarkista latauspisteen voimassaoleva lataushinta sovelluksesta aina ennen lataamista. Latauspisteillä voi olla käytössä aika- tai energiaperusteinen lataushinnoittelu.


VÄRE lataus -palvelun ehdot sekä Väreen tietosuojaselosteen löydät verkkosivuiltamme.


Jos tämä tai jokin muu sähköisen liikenteeseen liittyvä asia askarruttaa sinua, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin sähköpostitse osoitteessa liikkumisenpalvelut@vare.fi.