Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Sähkölamppu

Väre ja Walkia yhteistyöhön

Väre laajentaa energiatehokkuuspalveluita ja tarjoaa asiakkailleen LED-valaistusratkaisut yhteistyössä Walkia Group Oy:n kanssa.

Sähkölamppu
quote

Valaistus on merkittävä sähkönkulutuksen kohde ja oikeanlaisella valaistuksen suunnittelulla, toteutuksella sekä älykkäällä ohjaamisella voi valaistuksen energiatehokkuutta parantaa huomattavasti.

Väre Oy ja Walkia Group Oy ovat aloittaneet yhteistyön, joka auttaa asiakkaita pienentämään energialaskua entisestään. Yhteistyöllä mahdollistetaan energiatehokkaiden LED-ratkaisuiden tarjonta yhä laajemmalle asiakaskunnalle.


Yrityksissä ja kunnissa on kasvava kiinnostus energiatehokkuuden parantamiseen. Energiakustannusten pienentäminen ja huoli ilmastonmuutoksesta kannustavat tekemään energiatehokkuustoimenpiteitä. Oikein suunniteltuina ja toteutettuina energiatehokkuusinvestoinnit ovat erittäin kannattavia investointeja.


"Walkia vakuutti meidät osaamisellaan ja tarjonnallaan. Näin yhtiö valikoitui LED-valaistusratkaisu kumppaniksemme. LED palveluiden myötä Väreellä on tarjottavana kattava kokonaistarjoama, joilla Väreen asiakkaat pystyvät tehokkaasti pienentämään energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä. Meidän ei tarvitse tyytyä kompromisseihin, vaan asiakkaalle saadaan valittua aina kulloinkin paras ratkaisu", kertoo Väreen kehitysjohtaja Antti Martikainen.


"Väreen toiminnan ytimessä, kuten meillä Walkialla, on proaktiivinen kumppanuus sekä asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen. Väre tuo Walkialle isona yrityksenä lisää uskottavuutta ja strategisia mahdollisuuksia. Näin yhdessä Walkia ja Väre älykkäästi pienentävät asiakkaiden energiakustannuksia ja hiilijalanjälkeä tinkimättä valaistuksen laadusta", kommentoi Walkia Group Oy:n toimitusjohtaja Lauri Pääkkö.


Väreen ja Walkian LED-palveluratkaisuista saat lisätietoa: väre.fi/yrityksille sekä walkia.fi