Tee
sopimus
tästä
Tee sopimus tästä

Kodin lisäturva

Väistä arjen harmit ja yllättävät kolhut kukkarossa! Maksuton Kodin lisäturva toimii kotivakuutuksesi rinnalla, korvaten vakuutuksen omavastuuosuuden. Voit säästää jopa 1500€ sopimuskauden aikana! Kodin lisäturva sisältyy kuluttajien kahden vuoden määräaikaiseen sopimukseen.

Tee sähkösopimus

Maksuton asiakasetu

Kodin lisäturva on kuluttajan 2-vuotiseen sähkösopimukseen sisältyvä etu, joka korvaa kotivakuutuksesi omavastuuosuuden vahingon sattuessa, kun olet saanut korvauspäätöksen vakuutuksestasi.

Säästä jopa 1500 €

Voit hyötyä jopa 1500 euroa kaksivuotisen sopimuskauden aikana! Korvattavia vahinkotapahtumia voi olla 3 kappaletta vakuutuskauden aikana, kertakorvauksen ollessa jopa 500€. 

Lisäturvaa arkeesi

Kodin lisäturva ei ole kotivakuutus, vaan lisäturva kotivakuutuksesi rinnalle. Ei ole väliä mistä yhtiöstä kotivakuutuksesi on, Kodin lisäturva korvaa omavastuuosuutesi yhtiöstä riippumatta.

quote

"Puhelin halasi asfalttia ja näyttö tuhannen palasina. Onneksi Kodin lisäturva! Korvausten ansiosta sain puhelimen korjattua ilman kuluja. Opiskelijalle suuri helpotus. Tänks Väre!"

Hajosiko näyttösi?

Puhelimen, kahvinkeittimen, tietokoneen tai vaikkapa astianpesukoneen hajoaminen aiheuttaa aina harmia sekä yllättäviä lisämenoja.


Villen tapauksessa huoltoliikkeen arvio korjauskuluista oli 190 euroa ja kotivakuutuksessa hänen omavastuunsa on 150 euroa. Kotivakuutuksesta maksettavan korvauksen määrä jäi tässä tapauksessa siis vain 40 euroon. Kodin lisäturva kuitenkin korvasi Villen omavastuuosuuden ja niinpä hän sai lopulta korvauksia yhteensä 190 euroa, jolla puhelimen näytön korjaus tuli kokonaan kuitatuksi.

Lunasta mielenrauha

Mikäli et ole vielä asiakkaamme, siirry seuraavaksi valitsemaan sähkösopimus, jonka kanssa saat Kodin lisäturvan. Maksuton etu on käytössäsi heti sopimuksen voimaantulosta alkaen.

Siirry tilaamaan

Hae korvausta Kodin lisäturvasta

Pesukoneen hajoaminen, polkupyörän varkaus tai vaikkapa astiapesukoneen aiheuttama vesivahinko ovat aina ikäviä tapahtumia, jotka aiheuttavat extra kuluja sekä harmia. Kotivakuutus auttaa, mutta omavastuuosuus jää yleensä itselle maksettavaksi. Kodin lisäturva astuu silloin avuksesi korvaamalla kotivakuutuksen omavastuuosuuden.
Tee vahinkoilmoitus

Aloita kotivakuutuksestasi

Hae sattuneesta vahingosta korvaus ensin omasta kotivakuutuksestasi, tee tarvittaessa rikosilmoitus myös poliisille.


Tee vahinkoilmoitus netissä

Kun olet saanut vakuutusyhtiöltäsi korvauksen kotivakuutuksestasi, siirry sitten AIG:n sähköiseen palveluun ja tee siellä vahinkoilmoitus viipymättä.


Liitä mukaan tarvittavat liitteet

Liitä mukaan kopio kotivakuutuksesi korvauspäätöksestä. Mikäli vahinkoon liittyi rikos, liitä mukaan myös kopio tekemästäsi rikosilmoituksesta.


Vakuutuksen myöntäjä ja ehdot

AIG Europe S.A. sivuliike, Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki, puh. 020 303 456, Y-tunnus: 2922692-7. Voit tutustua tarkempiin vakuutusehtoihin täällä.