Tee
sopimus
tästä
Tee sopimus tästä

Kodin vakuutukset kätevästi sähkösopimuksen yhteydessä 

Väreen asiakkaana saat aina sähköjen lisäksi paljon muuta. Voit valita laajan kotivakuutuksen kätevästi samalle laskulle sähköjen kanssa lisäksi saat automaattisesti Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle. Kodinlisäturva-vakuutus on myös kätevä lisä, joka sisältyy 2-vuotisiin sähkösopimuksiin. 

Sähkösopimus ja kotivakuutus samalla sopimuksella

Laaja kotivakuutus 

Sähkösopimus ja kotivakuutus kerralla kuntoon! Väre Laaja Kotivakuutus tarjoaa suojaa kodille, mutta myös henkilöllisyysvarkautta vastaan. Hankkimalla kotivakuutuksen sähköjen yhteydessä saat kodin tärkeät sopimukset hoidettua kerralla, yhdellä laskulla ja vielä edulliseen yhteishintaan. Väre laaja kotivakuutus sopii erityisen hyvin kerrostaloon ja opiskelijalle.


Laaja kotivakuutus alk. 9,9 €/kk

Tutustu kotivakuutukseen
Sähkösopimus ja kotivakuutus samalla sopimuksella
Avainturva -vakuutus

Avainturva vakuutus sisältyy kaikkiin sähkösopimuksiin

Avainturva on ilmainen etu Väreen asiakkaille, joka turvaa avainten katoamisesta tai kotiin unohtumisesta aiheutuvia kuluja 500€ saakka ilman omavastuuta. Avainturva sisältyy kaikkiin sähkösopimuksiin. 

Tutustu Avainturvaan

Ilmainen Kodin lisäturva vakuutus

Kodin lisäturva on lisäetu, jolla poistat omavastuuosuuden kotivakuutuksestasi. Valitsemalla Väreen kahden vuoden määräaikaisen sähkösopimuksen, voit säästää satoja euroja vuodessa välttämällä omavastuun.

Lue lisää
Tee sähkösopimus ja hoida kodin vakuutukset samalla kuntoon!

Voit hankkia kotivakuutuksen kaikkien sähkösopimuksiemme kanssa! Kotivakuutus alkaen 9,90 €/kk