Tee
sopimus
tästä

Vaihda e-laskuun ja voita sähköpyörä

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus voittaa käyttöösi upea sähköpyörä (arvo 2500 €), jolla matka taittuu hikoilematta ja joutuin. Vaihda vain kätevään e-laskuun, niin olet mukana arvonnassamme. Ohjeet e-laskun käyttöönottoon löydät alta.


Pääset mukaan arvontaan myös liittymällä Väreen asiakkaaksi - tutustu Väreen palveluihin alla olevasta linkistä.

Tutustu Väreen sopimuksiin

Miten vaihtaa e-laskuun?

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Väreen asiakkaat, jotka ovat vaihtaneet e-laskuun tai yritysasiakkaiden verkkolaskuun huhtikuun 2020 loppuun mennessä. Huomioithan, että mikäli olet jo aiemmin siirtynyt e-laskuun tai verkkolaskuun, olet automaattisesti mukana arvonnassa, eikä uutta ilmoitusta tarvitse tehdä.


Arvomme lisäksi neljälle muulle onnekkaalle lohdutuspalkintoina 100 €:n arvoiset Superlahjakortit, jotka käyvät maksuvälineenä yli 100 eri liikkeeseen ja verkkokauppaan.


Arvonta suoritetaan 4.5. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


 


Kuluttaja-asiakas, näin siirryt e-laskuun ja osallistut arvontaan:  • Ota Väreen uusin lasku esiin (löydät sen myös Väppi-palvelun laskuarkistosta).

  • Kirjaudu omaan verkkopankkiisi ja valitse e-laskun tilaus.

  • Hae laskuttajaksi Väre Oy, anna tunnistetiedoksi laskun viitenumero ja valitse laskun hyväksymistapa. Tarkista vielä tietojen oikeellisuus ja vahvista e-laskusopimus.

  • E-laskusopimuksen tehtyäsi laskut siirtyvät jatkossa automaattisesti Väreeltä verkkopankkiisi ja ovat sieltä helposti löydettävissä ja hyväksyttävissä. Helppoa, turvallista ja kätevää!

  • Olet nyt mukana myös arvonnassamme – onnea matkaan!


Yritysasiakas, näin siirryt verkkolaskuun ja osallistut arvontaan:  • Ilmoita yrityksenne OVT-tunnus sekä operaattorisi tiedot meille osoitteeseen yrityspalvelut@vare.fi

  • Saat meiltä vahvistuksen, kun verkkolaskutussopimus kanssamme on tehty.

  • Olet nyt mukana myös arvonnassamme – onnea matkaan!

E-lasku - paras tapa maksaa!

E-lasku tai verkkolasku on huolettomin, suosituin ja ympäristöystävällisin tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Vähennät paperin määrää ja ennen kaikkea säästät omaa aikaasi, kun sinun ei tarvitse enää näppäillä pitkiä viitenumeroita ja muita laskutietoja.

Rekisteröidy Väppiin

Väppi on Väreen energiavalmentaja ja sovelluskauppojen suosituin sähkösovellus. Sen avulla hoidat kätevästi laskuasioitasi, seuraat sähkön hintaa ja kulutustasi. Uusille rekisteröityjänä saat myös liittymisedun.
Lue lisää