Vähennämme sähkönkulutustasi

Tarjoamme sinulle vinkit ja välineet energiansäästöön, jotta saisit pienempiä sähkölaskuja ja hiilidioksidipäästösi vähenisivät. Väppi on markkinoiden paras energia-appi ja saat sen asiakkaanamme maksutta.

Emme myy ainoastaan sähköä

Kehitämme ja tuotamme palveluita arkeasi helpottamaan. Esimerkiksi Avainturva on kaikkien asiakkaidemme maksuton etu silloin kun avaimet hukkuvat tai ne varastetaan.

Joustamme kun tarvitaan

Tarjoamme lisäpalveluita, joiden avulla avulla sähkölaskusi voi olla aina saman suuruinen, voit vaihtaa halvempaan sopimukseen määräaikaisen sopimuksen voimassa ollessa ja hallita sähkön markkinahinnan vaihteluita. 

Nyt tuplasti säästöä!

 


1) TUPLA koodilla nyt vuoden sähkösopimus hintaan 5,99 snt/kWh ja kokonaan ilman kuukausimaksuja!


2) Tarjoamme lisäksi vinkit ja välineet sähkönkulutuksen pienentämiseen

Tartu tarjoukseen

Ympäristölle ystävällistä Vihreää sähköä

Sähkönkulutuksen minimoiminen on hyvä tapa pitää huolta ympäristöstä. Se ei kuitenkaan ole ainut tapa.


Väreen sähkö on alkuperätakuin varmennettua puhdasta 100% puhdasta tuuli-, vesi- ja bioenergiaa. Tuplaa tässäkin etusi - puhdista luonto ja omatuntosi samalla!

Tupla Lähisähköllä

Energiansäästön vinkkejä ja välineitä

Passita vanhat sähkösyöpöt eläkkeelle

Vanhassa vara parempi, sanotaan. Parhaat päivänsä nähnyt jääkaappi voi kuitenkin kuluttaa ison siivun sähkölaskusta. Suosi energiatehokkaita laitteita: huipputehokas pakastin voi vähentää kulutuksen jopa kolmasosaan entisestä.

Kodin kulutushirmut kuriin

Huriseeko teillä vajaita pyykki- ja tiskikoneellisia? Pesukoneiden kulutuksesta 90–95 % kuluu veden lämmittämiseen. Suosi täysiä koneellisia, matalia pesulämpötiloja ja ekopesuohjelmia aina, kun mahdollista. Sähkönkulutus voi vähentyä lähes puoleen!

Jatkojohdot kunniaan

Kodin sähkölaitteet ovat varsinaisia virtasyöppöjä myös stand by -tilassa. Turhan sähkönkulutuksen saa minimoitua kytkemällä laitteet katkaisimelliseen jatkojohtoon ja napsauttamalla sen off-asentoon silloin kun et laitetta tarvitse. 

Saunassa tunnelma tiivistyy

Saunasta nauttimisen sähkönkulutus minimoidaan, kun koko ruokakunta istuu lauteilla yhtä aikaa tai ainakin mahdollisimman peräjälkeen. Kiukaan ennakoiva sammuttaminen voi myös säästää euroja. Ethän siis jätä kiuasta yksin naksumaan turhanpäiten.

Läheisyys lämmittää eniten

Oleskelutilojen lämpötilaksi suositellaan 20–22 astetta ja makuuhuoneeseen riittää usein 18–19 astetta. Älyjärjestelmillä voit pitää huoneet lämpimänä vain silloin, kun ne ovat käytössä. Väppi-seurantasovelluksessa näet sähkönkulutuksesi tuntitasolla ja voit säätää sähkönkäyttöäsi edullisimmille tunneille.

Aurinkopaneelit katolle

Anna talon katolle syvempi elämän tarkoitus. Ympäristöystävällisyyden lisäksi aurinkopaneelit pienentävät tuntuvasti sähkölaskua. Paneelit ovat käytännössä riskitön sijoitus ja haukkaavat merkittävän osuuden hiilipäästöistäsi. Ylijäämäsähkön ostamme sinulta hyvään hintaan ja myymme sen Lähisähkönä naapurillesi.

Väppi-energiavalmentaja

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Se on henkilökohtainen energiavalmentajasi, jonka avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita sekä seurata ja pienentää energiankulutustasi. Energiavalmentajasi myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista.


Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu. 

Käännetään sähkönkulutuksesi lasku-uralle!

Koodilla TUPLA saat yhden vuoden sähkösopimuksen kokonaan ilman kuukausimaksua!


Väpillä seuraat ja minimoit sähkönkulutuksesi.