Tee
sopimus
tästä

Asumisen palvelut

Kun tarvitset kotiisi energiaa - meillä on ratkaisu. Ja mikä tärkeintä, tarjoamme palvelut, jotta sinä voit elää omannäköistäsi elämää.

Samaan hintaan

Kumppanuus kanssamme tarkoittaa, että saat käyttöösi nämä arkea helpottavat palvelut.

Viaplay sarjat & elokuvat

Viihdesähkö on sähkösopimus, jossa saat Viaplayn elokuvat, sarjat ja lastenohjelmat kaupan päälle.

Sisältyy sopimuksiin
Viihdesähkö

Avainturva

Avainten katoaminen ottaa aina päähän. Siksi tarjoamme kaikille sähkönmyyntisopimuksen kanssamme tehneille kuluttaja-asiakkaille Avainturva-vakuutuksen, ilmaiseksi.

Väppi

Väppi on oma energiavalmentaja puhelimessasi. Löydät sovelluksesta kaikki sähkösopimuksiisi liittyvät asiat ja voit asettaa omalle energiankäytöllesi tavoitteita.

Kodin lisäturva

Mielenrauhaa ja suojaa, kun arki yllättää. Kodin lisäturva astuu avuksesi epäonnen kohdatessa korvaten kotivakuutuksesi omavastuuosuuden jopa 500 euroon saakka.

Sisältyy sopimuksiin
Määräaikainen - 2 vuotta

Lisätuotteet

Jokaisella täytyy olla mahdollisuus omien arvojen mukaisiin valintoihin ja elämänmuutosten ennakoimiseen. Lisätuotteemme ovat olemassa, jotta sinä voit nostaa sopimuksesi edullisesti uudelle tasolle. Voit lukea lisää tarjoamistamme eduista ja lisätuotteista Energiatietoa-sivulta.

Hintakatto

Hintakatto on kuin asuntolainan korkokatto. Sinulle, joka haluat hyötyä pörssisähköhintojen vaihtelusta ilman ikäviä hintapiikkejä.

Lähisähkö

Osa sähköstäsi voi tulla niinkin läheltä, kuin naapurisi aurinkopaneelin tuottamana. Valitsemalla Lähisähkön tuet pientuottajien tuottamaa ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa sähköä.

Tasaerä

Tasausta suurkuluttajille. Kun valitset Tasaerän, koko vuoden sähkökulutusennusteesi jaetaan tasaisiksi laskutuseriksi, eivätkä sähkölaskut pääse yllättämään.

Vaihtoturva

Varmista mahdollisuus edullisempaan sopimukseen kesken sopimuskauden. Vaihtoturvan valinneena voit päättää entisen sopimuksesi ja tehdä uuden määräaikaisen sopimuksen edullisemmalla hinnoittelulla.

Vihreä sähkö

Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua uusiutuvaa energiaa. Ilmastoteko, joka ei juuri rasita kukkaroakaan.

Aurinkosähkö

Yhä useammat kotitaloudet ja taloyhtiöt tuottavat itse ympäristöystävällistä aurinkosähköä ja säästävät samalla tuntuvasti energiakustannuksissa. Olisiko sinun perheesi aika liittyä joukkoon? Mikäli sähköä syntyy yli oman tarpeen, ostamme sen sinulta hyvään hintaan. Näin saat aurinkopaneelien tuotannosta aina täyden hyödyn irti.
Olen kiinnostunut

Liikkumisen palvelut

Väre tuo virtaa sinne, missä auto pistetään parkkiin pidemmäksi aikaa tai pysähdytään hetkeksi tien päälle. Kaikki sähköautojen latauspisteemme ovat kätevästi paikannettavissa mobiiliapplikaation kautta. Tarjoamme latauspalvelut taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille, ja kehitämme jatkuvasti verkostoamme palvelemaan yhä paremmin tulevaisuuden sähköistä liikennettä.