Väre Laajakaista

Telian nopea laajakaista osaksi Väreen sähkösopimus-kotivakuutuspakettia

Väre lanseeraa sähkösopimus-kotivakuutuspakettiinsa mukaan Telia Finlandin laajakaistan. Jatkossa Väreen asiakaspalvelun kautta on saatavana sähkösopimuksen ja laajan kotivakuutuksen lisäksi myös Telian laajakaista yhdellä puhelinsoitolla.

Väre Laajakaista

Väre ja Telia yhdistävät palvelujaan kuluttajien eduksi

Keväällä 2021 energiapalveluyhtiö Väre toi markkinoille kuluttajien sähkösopimus-kotivakuutus-yhdistelmäpaketin. Sähkön ja kotivakuutuksen yhdistäminen paketiksi oli Väreen askelmerkkejä matkalla sähköyhtiöstä kokonaisvaltaisemmaksi palveluyhtiöksi, joka tarjoaa sähkön lisäksi kuluttajien arkea helpottavia kodin-, asumisen- ja turvallisuuden palveluja kuten myös vakuutuksia eri tarpeisiin.


- Sähkösopimus-kotivakuutuspaketin kysyntä yllätti meidät ja erityisesti nuoret kuluttajat olivat hyvin valmiita hankkimaan sähkön ja kotivakuutuksen sekä identiteettiturvan yhdeltä palvelutiskiltä helposti budjetoitavana pakettina. Muista kohderyhmistä esimerkiksi myös muuttajat saivat kodin perussopimukset helposti ja nopeasti yhdellä kontaktilla asiakaspalvelun tai verkkokaupan kautta kustannustehokkaalla hinnalla, toteaa Väreen palvelukehityksestä vastaava johtaja Antti Martikainen.


Nyt tuota kokonaisuutta vahvistetaan ja laajennetaan Telia Finlandin laajakaistalla. Jatkossa Väreen asiakaspalvelun kautta on saatavana sähkösopimuksen ja laajan kotivakuutuksen lisäksi myös Telian laajakaista yhdellä puhelinsoitolla.


- Kun teimme kuluttajatutkimusta sähkö-vakuutuspakettia varten, kävi ilmi, että alle 35-vuotiaista noin 85% oli valmiita ostamaan samalta palveluntarjoajalta kaikki asumista ja elämistä helpottavat palvelut. Tämä siivitti meitä laajentamaan kokonaisuutta yhdessä Telian kanssa nopealla laajakaistalla, Martikainen vahvistaa.Antti Martikainen johtaa Väreen palvelukehitystä
Väreen palvelukehityksestä vastaava johtaja Antti Martikainen on tyytyväinen Väreen palveluvalikoiman laajentuessa Telian laajakaistalla.

Laajakaista kodin peruspalveluja sähkön ohella

Yhteistyön tavoitteena on vastata Suomessa kasvavaan trendiin, joka näkyy palvelujen yhdistämisenä ja laajempien hyötyjen tarjoamisena asiakkaille. Asiakas voi tilata Telian laajakaistan osoitteeseensa samalla kun hoitaa Väreen kanssa sähkösopimusasioita.


- Nopea ja luotettava laajakaista on jokaisen kodin perusedellytys. Kotona on voitava tehokkaasti tehdä töitä, opiskella, viihtyä ja hoitaa asioita netin kautta. Kodeissa on myös kasvava määrä laitteita aina televisiosta pelikonsoleihin ja robotti-imureihin, jotka vaativat laadukkaan nettiyhteyden toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla, toteaa Telian laajakaistasta vastaava johtaja Petteri Hernelahti.

Lisätietoja:

Väre Oy, Antti Martikainen, kehitysjohtaja, p. 044 723 7102, antti.martikainen@vare.fi


Telia Finland Oyj, Petteri Hernelahti, johtaja laajakaistapalvelut, p. 040 302 6666, petteri.hernelahti@teliacompany.com


Väre on uuden ajan energiapalveluyhtiö ja yksi maamme suurimmista sähkön myyjistä: yhtiöllä on noin 250 000 asiakasta ympäri Suomen. Väreen tavoitteena on olla edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tarjoajana. Tarjontamme kattaa palveluja, joilla energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. Teemme viidessä vuodessa sähkönmyynnin tarpeettomaksi, mutta tarjoamme palvelut, joista maksat mielelläsi. www.vare.fi


Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4100 työntekijää ja yli neljä miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla. Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Telia Companyn liikevaihto oli vuonna 2021 oli 8,7 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä. Katso, millainen yhtiö Telia on tänään Suomessa ja osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa @teliafinland.


Telia logo

Ajankohtaista

Webinaari: katsaus sähkömarkkinoihin

Ajankohtainen sähkömarkkinakatsaus keskiviikkona 8.6. klo 10. Tervetuloa.

Lue lisää

Sähkön onnistuneiden hintakiinnitysten ansiosta tuhansille yritys- ja ...

Tuhansille Väreen yritysasiakkaille palautusta sähkölaskusta onnistuneen sä...

Lue lisää

Osallistu arvontaan - voit voittaa sähköauton kesäksi käyttöösi

Kuopion Palloseura, Autotalo Hartikainen, Väre, LähiTapiola Savo, sekä Hyun...

Lue lisää