Väppi-äpillä

säästät sähköä

Kissavideoiden skrollaamisen sijasta voit nyt valjastaa peukalosi todellisiin sankaritekoihin. Väppi-äpillä laitat hävikkisähkön kuriin ja säästät rahaa.


Suomen paras energiasovellus käytössäsi


Väppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi, jonka avulla voit helposti seurata ja pienentää sähkönkulutustasi sekä hallita sopimus- ja laskutusasioita. Väppi myös ilmoittaa, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista.

Ryhdy viherpeukaloksi Valitse Vihreä sähkö

Tee oma sankariteko valitsemalla Vihreä sähkö mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen. Näin varmistat, että ostamasi sähkö on 100% uusiutuvaa energiaa.


Nyt Vihreä sähkö ensimmäiset 12 kk maksutta mihin tahansa sähkösopimukseen!

Peukku pienille sähkölaskuille

Hallitse kulutusta peukalollasi

Pörssisähkö on optimoijan sähkösopimus. Väppi-äpin neuvojen avulla ajoitat sähkönkulutuksesi vuorokauden edullisimille tunneille ja säästät selvää rahaa. Hintapiikeiltä suojaudut valitsemalla mukaan Hintakatto -lisäpalvelun.


Nyt 3 kk kuukausimaksut ilmaiseksi pörssisähkösopimukseen!

Peukaloilla on asiaa:

on aika ryhtyä sankaritekoihin!

Pyörivätkö peukalosi tyhjän panttina? Unohda jo kissavideot, on aika valjastaa peukalot todellisiin sankaritekoihin. Peukaloilla ja energialla voidaan muuttaa maailmaa.

Yritämme myydä sinulle mahdollisimman vähän sähköä.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Autamme säästämään

Väppi auttaa vähentämään sähkönkulutustasi jopa tunnin tarkasti; kun tiedät mitä kulutat, voit sitä pysyvästi vähentää. Saat myös kuukausittain yhteenvedon energiakulutuksestasi ja vinkkejä sen pienentämiseen.

Avainturva

Turvaamme selustasi

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi maksuton asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta. 

Olet meille tärkeä

Haluamme myydä sinulle mahdollisimman vähän sähköä tarjoamalla vinkit ja välineet tehokkaaseen energiansäästöön. Parhaimmat sähkösopimukset, edut ja palvelut käytössäsi, nyt ja tulevaisuudessa.

Tee siis peukalostasi sankari.

Valitse sähköyhtiö Väre, jolla on äppi nimeltään Väppi. Sitä käyttämällä säästät rahaa.