Nyt on aika siirtyä tulevaisuuteen eli Väreen asiakkaaksi

Me olemme Väre

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamme, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut nyt ja tulevaisuudessa. Valikoimamme ei sisällä vain sähköä, vaan meiltä saat myös aurinkopaneelit sekä sähköauton latauspisteet.

Avainturva

Ei hätää, vaikka avaimet olisivat hukassa

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi lisäksi ilmainen asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta!

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Väppi on paras sähkö-äppi

Käännämme sähkönkulutuksesi lasku-uralle. Väppi-sovelluksella seuraat kulutustasi reaaliajassa ja minimoit sähkölaskusi ja CO2-päästösi. Laskut ja sopimustiedot on myös kätevästi tallessa siellä.

Vihreitä palveluita

Väre kehittää etunojassa ympäristöystävällisempiä energiapalveluita. Emme kuitenkaan koe, että vihreydestä tarvitsee nykyisin pitää sen kummemmin meteliä. Vaikka aihe onkin trendikäs, meidän mielestämme vihreissä energiapalveluissa palvelun tulee olla yhtä olennainen osa kuin vihreyden. Väreen lisäpalveluilla saatkin aina enemmän kuin pelkästään sähköä.

Osta vihreää sähköä

Väppi-energiavalmentaja

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Se on henkilökohtainen energiavalmentajasi, jonka avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita sekä seurata ja pienentää energiankulutustasi. Energiavalmentajasi myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu.

Sähkötarjous

Eikö löytynyt sopivaa sopimusta?

Väre tarjoaa sopimuksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Jos nämä vaihtoehdot eivät tuntuneet hyvältä, voit vapaasti valita mieleisesi sähkösopimuksen tai kysyä apua avuliaalta chatbotiltamme.

Sähkösopimukset
Sähkötarjous