Tarjoamme pizzat

Pidämme huolen, että energiaa riittää syksyn saapuessa. Tarttumalla sähkötarjoukseemme tarjoamme 2 Kotipizzaa kaupan päälle.

Avainturva

Ilmainen Avainturva

Asiakkaanamme käytössäsi on asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta.

Kodin lisäturva

Ilmainen Kodin lisäturva

Saat myös maksutta Kodin lisäturva-vakuutuksen, joka toimii kotivakuutuksesi rinnalla, korvaten vakuutuksen omavastuuosuuden. Voit säästää jopa 1500€ sopimuskauden aikana! 

2 vuoden sopimus huikeilla eduilla

Kahden vuoden määräaikaisessa sopimuksessa on edullinen kiinteä hinta ja huippuedut. Sopimukseen sisältyy mm. Kodin lisäturva, joka korvaa kotivakuutuksesi omavastuuosuuden arjen haavereissa. 


Halutessasi voit myös vihertää sopimuksesi 100% uusiutuvaksi energiaksi.


Tartu tarjoukseemme nyt, niin tarjoamme pizzat. Voimassa rajoitetun ajan. 

No nyt on hyvä diili!

Kotipizzan logo
Tarjoamme 2 kotipizzaa

Tarjoamme kaupan päälle 2 kpl herkullista Kotipizzaa. Valitse oma suosikkisi. Saat etukoodisi Kotipizzaan sopimusvahvistuksessa, noin 7 päivän sisällä sopimuksen tekohetkestä.

Kodin lisäturva kaupan päälle

Kodin lisäturva tuo mielenrauhaa sekä taloudellista suojaa arjen yllättäviltä harmeilta, kuten kodinkoneiden rikkoutumiselta. Se toimii kotivakuutuksesi rinnalla, korvaten omavastuuosuuden. Voit hyötyä jopa 1500 € sopimuskauden aikana.

Avainturva -vakuutus
Ilmainen Avainturva

Sinun ei tarvitse enää stressata avainten kanssa: jos unohdat avaimet sisälle tai kadotat ne metsään, Avainturva korvaa siitä aiheutuneita kuluja.

väre jatkojohto
Edullista energiaa

Huippuedullisen sähkösopimuksen lisäksi huolehdimme, että saat parhaat palvelut sekä asiakasedut nyt ja tulevaisuudessa.

muuttopizza

Nälkä, mikä ihana tekosyy solmia sähkösopimus

Toimi nopeasti – pizzaetu on rajallinen ja voimassa syyskuun loppuun asti. Solmi sopimus heti ja varmista, että kotiisi ja vatsaasi virtaa energiaa syksyn saapuessa. 

Väre sähkösopimus

Arveluttaako vielä mikä sähkösopimus sopii sinulle parhaiten?

Oikealla sopimusvalinnalla ja sopivilla lisäpalveluilla voit säästää rahaa, luontoa ja löytää lisää aikaa arjesta nauttimiseen.


Voit tutustua sähkösopimuksiimme tai testata oman energiapersoonasi alla olevista napeista.

Sähkösopimukset Testaa energiapersoonasi
Väre sähkösopimus