Tee
sopimus
tästä
Tee sopimus tästä

Sähkön hinta on nousussa.

Ota tarjouksemme nyt ja jätä pettymykset muille. Saat tarjouksellamme sähkösopimuksen kolmeksi vuodeksi hintaan 6,99 snt/kWh ja koko sopimuskauden ilman perusmaksua (normaalisti 1,98€/kk).


Säästät siis yli 70€ jo pelkissä kuukausimaksuissa! Nousevasta sähkön hinnasta puhumattakaan.


Sopimus sitoo sinua vain 2 vuotta, minkä jälkeen voit irtisanoa sopimuksen milloin vain.

Miksi tarjoukseen kannattaa tarttua nyt?

nro yksi
Sähkön hinta on oikeasti nousussa

YLEkin siitä on uutisoinut. Sähkön hinta tulee nousemaan talvea kohden vielä entisestään, joten tarjoukseen kannattaa tarttua nyt.

nro kaksi
Tarjous on rajallinen

Nousevan sähkön hinnan vuoksi tämä tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Näet alla olevasta laskurista, koska tarjoushintamme muuttuu. Toimi siis nopeasti, jotta saat sähkösopimuksen parhaaseen mahdolliseen hintaan.

nro kolme
Vaihtoturvalla säästöä

Sähkön hinta on viimeisen vuoden ajan jatkanut nousuaan, mutta ensi vuonna tilanne voi olla aivan toisenlainen. Vaihtoturvalla voit vaihtaa edullisempaan sopimukseen jos hinnat lähtevät laskuun. Senttitutkan aktivoimalla saat muistuksen, kun sähkön hinta on haluamallasi tasolla.

nro neljä
Väppi-sovellus sisältyy hintaan

Väppi on mahtava asiakassovelluksemme, josta löydät kätevästi kulutustiedot sekä tulevat sähkölaskusi. Voit tarkistaa sopimuksesi tilanteen milloin tahansa suoraan puhelimestasi tai netistä. Ruutu+-edun löydät Väpin asiakaseduista.

Varmista, ettei sähkön hinnan nousu vaikuta sinuun!

Kolmen vuoden sopimus 6,99snt/kWh, ei muita maksuja.


Valitsemalla vaihtoturvan voit myös vaihtaa edullisempaan sopimukseen ilman lisäkuluja sähkön hintatilanteen laskiessa.


Kampanjakoodi: OTATAIPETY

Väre - sähköyhtiö, joka haluaa myydä mahdollisimman vähän sähköä

Tunnetko jo meidät? Olemme Väre, vuonna 2018 perustettu sähköyhtiö ja haluamme myydä sinulle mahdollisimman vähän sähköä.


Tarjoamme asiakkaillemme laajan määrän asiakasetuja, joilla erotumme muista yhtiöistä sloganimme lisäksi. Tähän kyytiin kannattaa siis hypätä!

Tee sähkösopimus