Saat kaikki nämä edut kaupan päälle!

Kodin lisäturva

Kodin lisäturva ilmaiseksi

Mielenrauhaa ja turvaa arjen yllättäviltä menoilta. Kodin lisäturva toimii kotivakuutuksesi rinnalla, korvaten vakuutuksen omavastuuosuuden vahingon sattuessa. Voit säästää jopa 1500€ sopimuskauden aikana!

Avainturva

Avainturva-vakuutus maksutta

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi lisäksi asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Väppi on paras sähkö-äppi

Käännämme sähkönkulutuksesi lasku-uralle. Väppi-sovelluksella seuraat kulutustasi reaaliajassa ja minimoit sähkölaskusi ja CO2-päästösi. Rekisteröitymällä Väppiin saat 2 kk Viaplayn sarjoja ja elokuvia ilmaiseksi.

Vältä arjen harmit ja yllättävät kolhut kukkarossa Kodin lisäturvalla

Hyvä kotivakuutus turvaa arkea. Mutta parhaissakin kotivakuutuksissa on useimmiten omavastuu. Väreen. 2v määräaikaisen sähkösopimuksen kanssa, omavastuustakaan ei tarvitse murehtia. Sähkösopimukseen sisältyvä Kodin lisäturva korvaa omavastuun, etkä joudu maksamaan arjen vahingoista ylimääräistä.


Väreen 2v-määräaikaisena asiakkaana voit säästää jopa 1500€ arjen vahingoista!


Lisäksi saat CITY-koodilla 3kk ilman perusmaksua.

Väppi energia-appi

Väppi - paras äppi

Väppi on markkinoiden paras energiasovellus!


Se on henkilökohtainen energiavalmentajasi, jonka avulla voit kätevästi hallita sopimus- ja laskutusasioita sekä seurata ja pienentää sähkönkulutustasi. Väppi myös ilmoittaa, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista.


Lataa ja rekisteröidy täältä.

Älä haaskaa - tsekkaa vinkit ja välineet:

Passita vanhat sähkösyöpöt eläkkeelle

Vanhassa vara parempi, sanotaan. Parhaat päivänsä nähnyt jääkaappi voi kuitenkin kuluttaa ison siivun sähkölaskusta. Suosi energiatehokkaita laitteita: huipputehokas pakastin voi vähentää kulutuksen jopa kolmasosaan entisestä.

Laita kodin kulutushirmut kuriin

Huriseeko teillä vajaita pyykki- ja tiskikoneellisia? Pesukoneiden kulutuksesta 90–95 % kuluu veden lämmittämiseen. Suosi täysiä koneellisia, matalia pesulämpötiloja ja ekopesuohjelmia aina, kun mahdollista. Sähkönkulutus voi vähentyä lähes puoleen!

Jatkojohdot kunniaan

Kodin sähkölaitteet ovat varsinaisia virtasyöppöjä myös stand by -tilassa. Turhan sähkönkulutuksen saa minimoitua kytkemällä laitteet katkaisimelliseen jatkojohtoon ja napsauttamalla sen off-asentoon silloin kun et laitetta tarvitse. 

Saunassa tunnelma tiivistyy

Saunasta nauttimisen sähkönkulutus minimoidaan, kun koko ruokakunta istuu lauteilla yhtä aikaa tai ainakin mahdollisimman peräjälkeen. Kiukaan ennakoiva sammuttaminen voi myös säästää euroja. Ethän siis jätä kiuasta yksin naksumaan turhanpäiten.

Läheisyys lämmittää eniten

Oleskelutilojen lämpötilaksi suositellaan 20–22 astetta ja makuuhuoneeseen riittää usein 18–19 astetta. Älyjärjestelmillä voit pitää huoneet lämpimänä vain silloin, kun ne ovat käytössä. Väppi-seurantasovelluksessa näet sähkönkulutuksesi tuntitasolla ja voit säätää sähkönkäyttöäsi edullisimmille tunneille.

Aurinkopaneelit katolle

Anna talon katolle syvempi elämän tarkoitus. Ympäristöystävällisyyden lisäksi aurinkopaneelit pienentävät tuntuvasti sähkölaskua. Paneelit ovat käytännössä riskitön sijoitus ja haukkaavat merkittävän osuuden hiilipäästöistäsi. Ylijäämäsähkön ostamme sinulta hyvään hintaan ja myymme sen Lähisähkönä naapurillesi.