Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Kymenlaakson Sähkö (KSOY) ja Väre yhdistävät voimansa: 80 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue lisää tiedotteesta.

Helppoutta muuttoprosessiin

Somevaikuttaja Maiju Voutilainen osti uuden asunnon ja huomasi, ettei muuttaminen ole ihan lasten leikkiä - muistettavien asioiden lista on pitkä ja stressikäyrä lähtee herkästi nousuun.


Sähkösopimus on yksi kodin tärkeimmistä sopimuksista ja sen saa helposti ja nopeasti Väreeltä.


Saat nyt koodilla MAIJU vihreän Välkky-sopimuksen 3 kk ilman kuukausimaksuja!

Maijun kotiin tehtiin määräaikainen Välkky-sähkösopimus Vihreällä sähköllä, eli sopimus on 100 % uusiutuvaa energiaa, joka on varmennettu alkuperätakuin ja tuotettu vesi- ja tuulivoimalla sekä bioenergialla. Välkky-sähkön hintaan voi itse vaikuttaa keskittämällä sähkön kulutustaan niille vuorokauden tunneille, kun sähkö on halvempaa. Sähkön hinnan optimoinnissa apuna toimii Väppi-sovellus, josta voi seurata niin sähkön hintaa kuin omaa sähkön kulutustaan.


Maiju toteaakin arvostavansa asioita, jotka helpottavat muuttoprosessia, eikä pinnakaan ole enää niin kireällä, kun asioita saa hoidettua helpommin kuntoon.

Ota Maijun tavoin Väppi käyttöösi

Välkky-sähkössä voit itse vaikuttaa sopimuksesi hintaan ajoittamalla sähkön käyttöäsi vuorokauden edullisille tunneille. Väppi on muutenkin oiva apuväline oman kulutuksen seurantaan: sen avulla seuraat, optimoit ja pienennät helposti energiankulutustasi ja säästät selvää rahaa.

Ota Maijun tavoin Väppi käyttöösi ja näet sieltä helposti vuorokauden edulliset tunnit!
quote

“Todella hyvä! Kerrankin näkee mistä sähkön kulutus johtuu, tiedotteet, sähkönjakelun keskeytykset, laskut ja hinnat. Hienoa!”

Koodilla MAIJU alennusta vihreästä Välkky-sähköstä

Koodilla MAIJU saat vihreän Välkky-sähkösopimuksen 3 ensimmäistä kuukautta ilman kuukausimaksuja. 💚


Tarjous voimassa 6.6.-31.8.2022.

Vihreä sähkö

Tee oma ilmastoteko ja ole edelläkävijä tekemällä arvokas valinta ilmastomme parhaaksi. Liitettävissä mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen edulliseen hintaan.

Avainturva

Ilmainen Avainturva

Asiakkaanamme käytössäsi on asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energia-appi

Väppi-sovellus on henkilökohtainen energiavalmentajasi. Sen avulla seuraat sähkönkulutustasi jopa tuntitasolla ja pienennät omaa hiilijalanjälkeäsi. Tutustu Väppiin.

Pienillä teoilla on suuri vaikutus arjen hiilijalanjälkeen

Vihreän sähkön käyttäminen on yksi vaivattomimmista ilmastoteoista, mutta omia arjen päästöjään voi pienentää helposti muillakin valinnoilla. Nopean testin avulla saat selvitettyä paljonko päästöjä sinulle kertyy vuodessa ja miten voit omalla käytökselläsi vaikuttaa niihin. Valitse Vihreä sähkö sopimuksellesi.