Yhteissalkku - sähkösopimus yrityksille

Yhteissalkku-sopimuksella sähköön liittyvää hintariskiä hallitaan hinnankiinnitysten hajauttamisella. Salkunhoito on pitkällä aikavälillä paras ja edullisin tapa hankkia sähköä yrityksille.


 

Miksi Yhteissalkku?

Helppous ja riskittömyys

Sinulla on aina paras mahdollinen yrityssähkösopimus! Hintoja ei tarvitse seurata, koska sähkökaupan ammattilaiset tekevät sen puolestasi. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, ilman sitoumuksia taikka huolta jatkosopimuksista.

Teemme sähkönhankintaa jatkuvasti, joten hintamuutokset eivät ole niin rajuja kuin määräaikaisten sopimusten ollessa katkolla. Hyödyt myös markkinahintojen laskusta, toisin kuin määräaikaisessa, jossa hinta on kiinteä koko sopimusajan.

Edullisuus

Sähkökaupan ammattilaiset hankkivat Sinulle sähköä aina edullisimmilta ajanjaksoilta, jolloin hinta on edullisempi kuin määräaikaisissa sopimusmalleissa. Tarkoituksenamme on yrityksen energiakustannusten pienentäminen. Yhteissalkku on pitkällä aikavälillä edullisin tapa hankkia sähköä.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Oma energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan mobiiliappin, josta seuraat kulutustasi reaaliajassa.

Sopimuksen tiedot ja hinnat

Hinnoittelu

Vaihtelee

Kesto

Voimassa toistaiseksi

Päättäminen

12 kuukauden irtisanomisajalla
Tehdään sopimus
yhteissalkku

Tee sopimuksesta näköisesi lisäpalveluilla

Voit räätälöidä sähkösopimuksesi lisäpalveluita, joilla voit tukea uusiutuvaa energiatuotantoa tai turvata sopimuksesi mahdollisilta hintamuutoksilta.
Vihreä sähkö, alk. 0,32 snt/kWh

Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua uusiutuvaa energiaa. Voit valita sen mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen varmistaen, että ostamasi sähkö on 100% puhdasta vihreää sähköä.