Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Sähköä kotiin ja täytettä vatsaan 🤗

Valitse omaan elämäntilanteeseesi sopiva sähkösopimus: Välkky-sähkö, Kuukausisähkö, Pörssisähkö tai Jatkuva sähkö - ja tee sopimuksestasi itsesi näköinen haluamallasi lisäpalvelulla, esimerkiksi suositun vihreän sähkön kera (100% uusiutuvaa energiaa). Saat pizzaa kaupan päälle 🍕😋


Saat etukoodin Kotipizzaan (arvo 12,90 €) sopimusvahvistuksessa, noin 7 päivän sisällä sopimuksen tekohetkestä.


Kampanja on voimassa 30.9.2022 saakka.

Valitse itsellesi sopiva lisäpalvelu

Vihreä sähkö
Vihreä sähkö, alk. 1,70 €/kk

Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua vesi- ja tuulivoimalla sekä bioenergialla tuotettua puhdasta ympäristöystävällistä sähköä. Valitsemalla Vihreän sähkön teet oman ilmastoteon minimoimalla hiilijalanjälkesi, kukkaroasi juurikaan rasittamatta.

Lähisähkö 100% uusiutuvaa energiaa läheltä
Lähisähkö, alk. 2 €/kk

Osa sähköstäsi voi tulla niinkin läheltä, kuin naapurisi aurinkopaneelin tuottamana. Valitsemalla Lähisähkön ostamasi sähkö on 100% uusiutuvaa lähienergiaa. Lähisähkön avulla voit vaikuttaa ilmastonmuutokseen hyödyntämällä arvomaailmasi mukaista puhdasta energiaa.

Tasaerä, alk. 3 €/kk

Kun valitset Tasaerän Jatkuvaan sähköön, koko vuoden sähkökulutusennusteesi jaetaan tasaisiksi laskutuseriksi, eivätkä sähkölaskut pääse yllättämään. Tasaerä soveltuu hyvin suurelle sähkönkäyttäjälle.

Vaihtoturva, alk. 15 €/kk

Mikäli Välkky-sähkön hinnat sattuisivat laskemaan sopimuksesi voimassaoloaikana, voit Vaihtoturvan valinneena päättää entisen sopimuksesi ja tehdä uuden sopimuksen edullisemmalla hinnoittelulla.

Väreen asiakkaana elämä on vähän helpompaa!

Avainturva -vakuutus

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Sähkömyynnin asiakkaanamme sinulla on käytössäsi maksuton asiakasetu, Avainturva -vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta ja unohtumisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta. Ei siis paniikkia, jos avaimet unohtuu! Vinkki: myös auton avaimet korvataan.

Sähkönkulutus seurantaan Väppi-äpillä

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan energiasovelluksen Väppi-äpin. Sen avulla onnistuu kätevästi esimerkiksi sähkönkulutuksen seuranta niin kilowateissa kuin euroissa. Myös sopimustiedot ja laskut löytyvät Väppi-sovelluksesta helposti!

Elämäntilanteeseen sopiva sähkösopimus

Väreen kautta saat aina elämäntilanteeseesi sopivimman sähkösopimuksen sekä lisäpalvelut, joilla räätälöit sopimuksestasi juuri sinun näiköisen. Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Sähkönkulutus seurantaan Väppi-sovelluksella

Väppi-äppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi mobiilissa ja selaimessa, jonka avulla onnistuu kätevästi niin sähkönkulutuksen seuranta, sopimusten hallinta kuin lisäpalveluiden lisääminenkin. Sovelluksen avulla seuraat, optimoit ja pienennät helposti energiankulutustasi ja säästät selvää rahaa.


Väppi-sovelluksen saat käyttöösi Väreen sähkösopimusasiakkaana.

Jäikö sähkösopimuksen teko viime tippaan ja on kiire?

Ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa. ✅😄 Onnistuu kiireessäkin. 👌

Ajankohtaista

Sähkön hintaan vaikuttavat sekä kysyntä että tarjonta, osa 2

Artikkelisarjan toisessa osassa pureudutaan sähkön kysynnän rakenteeseen.

Lue lisää

Sähkön hintaan vaikuttavat sekä kysyntä että tarjonta, osa 1

Väreen artikkelisarjassa avataan syitä sähkön hintojen rajuun kallistumisee...

Lue lisää

Arvonta: Bongaa Väre-ratikka Tampereella ja voita pizzaa!

Käynnistimme Väre-ratikan kunniaksi kesäisen pizza-arvonnan. Kurkkaa ohjeet...

Lue lisää