Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Muuttoenergiaa

Tuore muuttaja ja ensiasunnon ostaja Sara Sieppi asettuu parhaillaan kodiksi uuteen asuntoonsa Helsingissä. Muuttopäivä on täynnä kiirettä ja nurkkiin kasaantuu muuttolaatikoita.


Väre yhdessä Kotipizzan kanssa haluaa pitää huolen muutto- ja sisustusenergiasta tarjoamalla muuttopizzat kaiken touhun keskelle.


Onnea uuteen kotiin, Sara!

Tarjoamme muuttopizzat

Pidämme huolen muuttoenergiastasi. Tarttumalla sähkötarjoukseemme tarjoamme 2 Kotipizzaa kaupan päälle. Valitse suosikkisi ja herkuttele.

Avainturva

Ilmainen Avainturva

Asiakkaanamme käytössäsi on asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Sähkönkulutus laskuun Väppi-äpillä!

Väppi-sovellus on henkilökohtainen energiavalmentajasi. Sen avulla seuraat sähkönkulutustasi jopa tuntitasolla ja pienennät omaa hiilijalanjälkeäsi. Tutustu Väppiin.

Osallistu kuvakisaan ja voita pizzaa

Muuttaessa sattuu ja tapahtuu! Jaa muuttoon liittyvä muistosi Instagramissa hashtagilla #väremuutto, niin olet mukana pizzalahjakorttien arvonnassa. Arvomme yhteensä 6 lahjakorttia Kotipizzaan (arvo 25€/kpl).


Lue tarkemmat osallistumisohjeet Väreen instagramista ja osallistu mukaan! :)

Muuttoenergiaa Saralle


Saran protip muuttajille: "Väreen vihreään sähkösopimukseen nyt muuttopizzat mukaan. Täs pohdin myös, saisinko mä tällä tuoksulla jotain apulaisia tänne? Pizzojen (ja sen sähkön😅) lisäksi Väreen sähkösopimuksiin sisältyy asiakasetuna myös maksuton Avainturva-vakuutus --> avainten katoamisesta aiheutuvat kulut jopa 500€ saakka ilman omavastuuta. (Miksei tällaista ollut sillon 18kesäisenä, kun huulikiilto löytyi baarilaukusta useammin kuin kotiavain🤓)."

Mitä vielä?

Muistithan sähkösopimuksen?


Kun käyt muuttajan muistilistan hyvissä ajoin läpi, niin voit keskittyä muutossa olennaiseen eli kodiksi asettumiseen. Muuttolaatikoiden keskellä on helpompi sisustaa uutta kotia, kun tietää sopimusten ja muiden paperihommien olevan jo kunnossa.