sähköautojen latauspisteet webinaari

Sähköautojen latauspisteet

- mitä yritysten pitää tietää niiden hankinnasta?

Sähköisen liikenteen voimakas kasvu asettaa vaatimuksia yritysten ja liikekiinteistöjen latausmahdollisuuksille. Kuinka yrityksenne on varautunut muuttuviin tarpeisiin?


Maksuton webinaari Ti 30.3. klo 10

Ilmoittaudu
sähköautojen latauspisteet webinaari

Mitä yrityksen pitää tietää sähköautojen latauspisteiden hankinnasta?

Sähköinen liikenne kehittyy sellaisella vauhdilla, että toimintoja, palveluita ja tarjontaa pitää päivittää kiihtyvällä tahdilla. Tämä asettaa vaatimuksia myös yritysten ja liikekiinteistöjen latausmahdollisuuksille.


Vuosi 2020 oli merkittävä ladattavien autojen vuosi, koska silloin EU:ssa otettiin käyttöön tiukat autovalmistajakohtaiset rajat CO2-arvoille. Suomen ajoneuvokannassa sähköistyminen näkyy niin, että ladattavien autojen kokonaiskanta jatkoi samaa kaksinkertaistumisten linjaa, jolla olemme olleet vuodesta 2015 alkaen. Vuoteen 2019 verrattuna sähköautojen kanta kasvoi 2,1-kertaiseksi ja ladattavien hybridien kanta 1,9-kertaiseksi. Nyt sähköautoja on Suomessa noin 10 000 kappaletta ja lataushybridejä yli 46 000.


Tervetuloa maksuttomaan asiantuntijawebinaariimme. Katsaus ajankohtaiseen teemaan Väreen sähköisen liikenteen johtavan asiantuntijan Jussa Niemisen johdolla:


- Viimeisintä tietoa sähköisen liikenteen kehittymisestä Suomessa

- Latauspisteratkaisut yritykselle: mitä ainakin pitää tietää niiden hankinnasta?

- Sähköautojen latauspisteisiin liittyvä lainsäädäntö

- Väreen kokonaispalvelu: latauspistekartoituksesta hankintaan ja asennukseen, käyttöönotosta ylläpitoonWebinaarin kesto n. 45 min. Tallenne ja materiaalit toimitetaan jälkikäteen kaikille ilmoittautuneille.

Jussa Nieminen

Jussa toimii Väreellä sähköisen liikenteen johtavana asiantuntijana ja ajaa itsekin sähköautolla. Hänen tehtävänään on suunnitella ja viedä eteenpäin lataamisen ratkaisuja, jotka sopivat Väreen nykyisten ja uusien asiakkaiden tarpeisiin. Energia-alalle Jussa siirtyi teknologia- ja tuotejournalismin parista, jossa hän toimi Tekniikan Maailma -lehden toimittajana ja tuottajana. Fiksut autotekniset ratkaisut ovat aina kiinnostaneet Jussaa, joten polttomoottoritekniikasta hybrideihin ja sähköautoihin siirtyminen on ollut luonnollinen reitti.

Sähköautojen latauspisteet - mitä yritysten pitää tietää niiden hankinnasta?

Tiistaina 30.3. klo 10 - tervetuloa!

Ajankohtaista

Webinaari: aurinkosähköstä säästöä ja etua yrityksille

Järjestämme Ke 17.3. klo 10 webinaarin yritysten aurinkosähkömahdollisuuksi...

Lue lisää

Pienennä yrityksesi energiakuluja jopa 5%

Webinaari 31.3. klo 10: näin säästät jopa 5% yrityksesi sähkön kulutuksesta...

Lue lisää