Tee
sopimus
tästä

Blogi: sähkö ei kiinnosta ketään

Niin kauan kuin sähköt toimivat, ei sähkö kiinnosta ketään. Se on tuotteena aika tylsä, vaikka sähkö mahdollistaakin lähes kaiken ympärillämme tapahtuvan.

Otsikon väittämä on mielestäni enemmän kuin paikkansa pitävä, vai mitä mieltä olet? Tavalliselle kuluttajalle yleensä riittää, että asuntoon tulee sähköä ja sähkösopimus on sopiva. Sähköä pidetään itsestään selvyytenä ja sen olemassaolon huomaa vasta silloin, kun se puuttuu. Edes itseäni alalla työskentelevänä ei sähkö itsessään voisi juuri vähempää kiinnostaa. Väreellä olemmekin rohkeasti lähteneet uudistamaan alaa. Tarjoamme asiakkaillemme pelkän sähköenergian sijaan laajasti asumisen palveluita, joilla helpotamme asiakkaidemme arkea.

quote

Edes minua alalla työskentelevää, ei sähkö itsessään juuri kiinnosta.

Perinteinen sähkönmyyjä tarjoaa asiakkailleen muutamaa erilaista sähkötuotetta, jotka ovat käytännössä samat riippumatta siitä mistä yhtiöstä asiakas sähkönsä ostaa. Toki pientä varianssia tuotteissa on, mutta pohjimmiltaan ne eivät toisistaan juurikaan eroa. Jos kaikkien myyjien tarjonta on loppupeleissä samanlainen, voikin perustellusti kysyä, miksi ihmeessä asiakas ostaisi sähkönsä juuri meiltä.

Muutakin kuin pelkkä sähköyhtiö

Me väreläiset haluamme tarjota asiakkaillemme paljon enemmän kuin pelkkää sähköä. Väre tarjoaakin laajasti asumisen palveluita ja asiakkaidemme arkea helpottavia ratkaisuja ja etuja sähköä tietenkään unohtamatta. Mitä nämä asumisen palvelut sitten käytännössä ovat? Nimikkeen allehan saisi mahdutettua kaiken maan ja taivaan väliltä, mutta tämän hetken visioissamme tuomme asiakkaillemme esimerkiksi älykästä valaistuksen ja lämmityksen ohjausta sekä kodin valvontaa ja turvaa mm. vesivuotovahtien, palovaroitinten ja kameroiden muodossa.

Ilmaiset asiakasedut ja turvaa arjen harmeilta

Haluamme tuoda turvaa asiakkaan arkeen myös vakuutusten avulla. Jokainen Väreen sähkösopimuksen omaava kuluttaja-asiakas kuuluu automaattisesti Avainturvan piiriin. Avainturva on maksuton asiakasetu, joka korvaa asiakkaan avaimen katoamisesta koituvia kuluja (mm. uusi avain, lukkojen sarjoitus, oven avaaminen, jne.). Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme Kodin lisäturvan. Tämä on etu, jolloin asiakkaalta ei veloiteta kotivakuutuksen omavastuuta vahingon sattuessa. Eli käytännössä kyseessä on kotivakuutuksen omavastuun poistoturva. Esimerkiksi kännykän lasin rikkoontuminen on monessa taloudessa yleinen ja harmillinen juttu, mutta Väreen asiakkaan harmia pienentää tieto, että lasin rikkoontuminen ei aiheuta ylimääräisiä kustannuksia.

quote

Me Väreellä olemme rohkeasti lähteneet uudistamaan toimialaa. Haluamme toimia suunnannäyttäjänä.

Arjen kumppani

Olemme Väreessä jo lyhyen alkutaipaleemme aikana päässeet tuomaan asiakkaillemme etuja ja palveluita, joita energiayhtiön asiakkaat eivät ole tottuneet saamaan. Haluamme jatkossakin näkyä selkeästi asiakkaan arjessa ja tarjota arkea helpottavia palveluita asiakkaalle kätevästi yhdestä paikasta. Tulemme myös tuomaan kaikki palvelumme helposti hallittavaan muotoon Väppi-sovellukseemme, jolloin asumisen palvelut kulkevat aina kätevästi mukana taskussa.

Sami, palvelupäällikkö

Samilla on energia-alan kokemusta sekä yritysmyynnissä että tuotekehitystehtävissä. Savon Voimalta Väreen riveihin siirtyneen diplomi-insinöörin ydinosaamisalueisiin kuuluvat muun muassa B2B-myynti, tuote- ja palvelukehitys, sekä sähkökaupan fyysiset ja johdannaismarkkinat. Kun Väreen asiakkaat saavat valittavakseen uusia, asiakaskeskeisiä energiapalveluratkaisuja, on Samilla todennäköisesti ollut kehitysvaiheessa näppinsä pelissä. Vapaa-ajalla mies saa virtaa monipuolisesta liikunnasta – erityisesti painojen nostelusta ja pallopeleistä.

Ajankohtaista

Blogi: Yhteissalkku - vaihtoehto määräaikaiselle

Ainutlaatuisen Yhteissalkku-sähkösopimuksen kolmena parhaana etuna ovat edu...

Lue lisää

Vaihda e-laskuun ja voita sähköpyörä

Osallistu arvontaamme. Vaihda e-laskuun ja voita sähköpyörä!

Lue lisää

Väppi-arvonnan voittaja on arvottu

Väppi-arvonta päättyi vuoden vaihteessa ja onnetar on arponut voittajan.

Lue lisää