Jokaisen asiakkaan etu:

MAKSUTON 1 KK:N KATSELUOIKEUS RUUTU+-PALVELUUN 🤩

Ruutu+ and chill

Olemme syksyn aikana tuoneet piristystä kotisohville tarjoamalla olemassa oleville asiakkaillemme Väppiin Ruutu+-etukoodin. Koodilla saat kuukauden sarjoja, live-urheilua ja elokuvia täysin ilmaiseksi.

✅ Näe lempisarjasi ennen muita


✅ Nauti Suomen parhaasta live-urheilusta


✅ Viihdy kattavan leffa- ja lastenohjelmakirjaston parissa

Lunasta Ruutu+-etukoodisi

Kiitos, että olet asiakkaamme. 🧡


Väreen koodilla saat mainoksellisen Ruutu+-palvelun käyttöösi kuukaudeksi täysin ilmaiseksi. Istahda sohvalle, ota rento takanoja ja väreile viihteen maailmaan!


Etu voimassa 31.5.2022 saakka. 

Näin homma toimii:

nro yksi

Rekisteröidy tai kirjaudu Väppiin asiakkaanamme, joko mobiiliappilla tai tietokoneen selaimella. Löydät koodin Väpin asiakaseduista. Saat koodilla Ruutu+-palvelun 1kk ajaksi maksutta. Ilmaisjakso koskee asiakkaita, joilla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa Ruutu+-tilausta. Huom. etu tulee näkyviin Väppiin, kun sopimustietosi löytyvät sieltä.

nro kaksi

Aktivoi tilauksesi osoitteessa: https://ruutu.fi/lahjakortti. Kirjoita koodi "Lunasta lahjakorttisi" kohtaan ja aktivoi se. Rekisteröidy palveluun Ruutu+ ohjeiden mukaan. Ilmaiskuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti (6,95 €/kk), mutta voit irtisanoa sen milloin haluat.

nro kolme

Ruutu+ and chill - viihteellisempi arki voi alkaa! Voit katsoa Ruutu+ millä laitteella tahansa: puhelimella, tabletilla, tietokoneella sekä smart TV:llä.

Kuukausisähkö on huoleton sopimus

Mikäli sinulla on ongelmia etukoodin aktivoinnissa, olethan yhteydessä suoraan Ruutu+-asiakaspalveluun

 

Väppi -apuväline sähkön säästämiseen

Väppi-äppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi mobiilissa ja selaimessa, jonka avulla onnistuu kätevästi niin sähkönkulutuksen seuranta, sopimusten hallinta kuin lisäpalveluiden lisääminenkin. Sovelluksen avulla seuraat, optimoit ja pienennät helposti energiankulutustasi ja säästät selvää rahaa.


Väppi-sovelluksen saat käyttöösi Väreen sähkösopimusasiakkaana, löydät Väpistä nyt myös Ruutu+-edun.

Väreen asiakkaana saat paljon muutakin kuin vain sähköä:

Ilmainen Avainturva

Saat asiakasetuna Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet hukkuvat. Se kattaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka.

Parhaat palvelut ja edut

Edullisen sähkösopimuksen lisäksi me Väreellä huolehdimme, että saat parhaat palvelut sekä asiakasedut nyt ja tulevaisuudessa.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras sähkö-äppi

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan mobiiliappin, josta seuraat kätevästi mm. kulutustasi, markkinahintaa ja laskuja. Tutustu Väppiin.