Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Ratkaisu kodin edullisempaan lämmitykseen

Anna tekoälyn ohjata kotisi lattialämmitystä halpojen pörssisähkötuntien mukaan. Voit itse rentoutua sillä aikaa, kun automatiikka huolehtii ohjauksen sekä hintojen seurannan - huoli kalliista sähkötunneista vähenee.


Paketti sisältää Välkky- tai pörssisähkösopimuksen sekä ohjauslaitteet, joilla kotisi lattialämmitykset käynnistyvät halpojen pörssisähkötuntien mukaisesti.

Tilaa älytermostaatit

Älytermostaatin edut

Säästät sähköä ja pienennät kuluja

Kotisi lämmityskustannukset pienenevät kun lattialämmityksen kuluttama sähkö ohjautuu automaattisesti pörssisähkön halvoille tunneille ja lattialämmitys ei ole päällä koko ajan.

Helppoa ja vaivatonta

Päätät itse kotisi lämpötilan ja tekoäly hoitaa loput! Helppoa. Nostat samalla kotisi energiatehokkuuden uudelle tasolle ja liityt edelläkävijöiden joukkoon.

Tasaat kotisi sähkönkulutusta

Kotisi on automaattisesti vähentämässä sähkönkulutusta suuren kulutuksen, eli huipputuntien, ajoilta. Näin kotisi auttaa talven aikana sähkön riittävyyden varmistamisessa sekä mahdollisten sähkökatkojen välttämisessä.

Paketti kodin edullisempaan lämmitykseen

Paketti sisältää Väreen Välkky- tai Pörssisähkö-sopimuksen sekä älytermostaatit, joilla kotisi lattialämmitykset käynnistyvät halpojen pörssisähkötuntien mukaisesti. Päätät itse kuinka lämpimäksi kotisi haluat - äly ohjaa lämmityksen tapahtumaan mahdollisimman edullisesti.


Älytermostaatin hinta on 149 €/laite. Hinta ei sisällä asennusta.

Kuinka saan älykkään lattialämmityksen ohjauksen käyttööni?

nro yksi

Valitse haluamasi laitemäärä lattialämmityksellä lämpiävien huoneiden määrän mukaan. Täytä sitten yhteystietosi sekä lähin Smartpost-toimipiste ja vahvista tilaus vahvalla tunnistautumisella.

nro kaksi
Laitteiden toimitus

Laitteet toimitetaan ilmoittamaasi Smartpost-automaattiin noin 4 viikon kuluttua.

nro kolme
Tilaa sähköasennus

Tilaa sähköasennus haluamaltasi sähköasentajalta. Keskimääräinen laitteen asennusaika on noin 0,5 tuntia per laite. Muistathan, että sähköasennus on kotitalousvähennyskelpoinen!

nro neljä
Asennus ja käyttöönotto

Tilaamasi sähköasentaja asentaa laitteet. Pääset asettamaan haluamasi lattialämpötilan ohjauslaitteen sovelluksen kautta.

nro viisi
Nauti tuloksista

Nyt pääset nauttimaan automaattisen ohjauksen tuomasta vapaa-ajasta sekä edullisimmista sähkölaskuista!

Tule mukaan pilottiin!

Haemme nyt Välkky- ja pörssisähköasiakkaitamme mukaan tilaus- ja toimitusprosessin pilottiin. Tilaa laitteet ja ilmoittaudu mukaan. Saat ilmaiset toimituskulut kahteen palautekyselyyn vastaamalla. Voit tilata laitteet myös osallistumatta pilottijaksolle, jolloin lisäämme toimituskulut laskulle.