Tee
sopimus
tästä

Postilakon vaikutukset paperilaskuihin

Meneillään oleva Postilakko voi viivästyttää paperilaskujen perilletuloa ja sen vuoksi muistutamme, että Väreen sähkölaskut löytyvät kätevästi Väppi-palvelusta. Vaikka et saisikaan paperilaskua lakon vuoksi, lasku on silti maksettava.

Postilakko voi viivästyttää paperilaskujen perilletuloa jopa useita viikkoja. Sen vuoksi haluammekin nyt erityisesti muistuttaa, että löydät Väppi-palvelusta kaikki sähkölaskusi arkistoituna, kohdasta "Viimeisin lasku". Laskuhistoria näyttää myös laskujesi tilan maksujen osalta. 


Pyydämme huomioimaan poikkeustilanteen laskujen maksamisessa, sillä vaikka et saisikaan paperilaskua lakon vuoksi, lasku on silti maksettava.


Suosittelemme siirtymään e-laskuun 


Helpoin tapa laskujen maksamiseen on siirtyminen suosittuun e-laskuun. E-lasku siirtyy automaattisesti Väreeltä verkkopankkiisi ja on sieltä helposti löydettävissä ja hyväksyttävissä.


Näin siirryt e-laskuun:  1. Ota Väreen lähettämä uusin lasku esiin (löydät sen myös Väppi-palvelusta).

  2. Kirjaudu omaan verkkopankkiisi ja valitse e-laskun tilaus.

  3. Hae laskuttajaksi Väre Oy, anna tunnistetiedoksi laskun viitenumero ja valitse laskun hyväksymistapa. Tarkista vielä tietojen oikeellisuus ja vahvista e-laskusopimus.

  4. E-laskusopimuksen tehtyäsi tieto e-laskuun siirtymisestä tulee meille automaattisesti ja sen jälkeen laskumme ohjautuvat suoraan verkkopankkiisi. Helppoa ja kätevää!


Rekisteröidy Väppiin - osallistut samalla matkalahjakortin arvontaan


Mikäli et ole vielä ladannut Väppi-sovellusta ja rekisteröitynyt sen käyttäjäksi, tee se nyt. Osallistut nimittäin samalla arvontaamme, jossa voit voittaa 2000 euron arvoisen matkalahjakortin.


Lataa, rekisteröidy ja osallistu TÄÄLLÄ