Kilpailu on päättynyt

Vanha pakastin voi kuluttaa tuplasti enemmän uuteen verrattuna. Siksi etsimme viittä Suomen raihnaisinta arkkupakastinta ja vapautamme heidät eläkkeelle. Voittajat saavat ennen uutta vuotta uuden energiatehokkaan pakastimen käyttöönsä.

Ilmoita kilpailuun mukaan joko oma, kaverin tai isosedän autotallissa loikoileva pakastin.  / Huom! Kilpailumme on päättynyt.


Lataa kuva pakastimesta, kirjoita muutama sana sen historiasta ja ryhdy tyhjäilemään sähkösyöppöä vanhoista marjoista ja muutama vuosi sitten jääneistä lasagnenlopuista. 


Kylmänrauhallinen tuomaristo julkistaa finalistit joiden joukosta viisi raihnaisinta pakastinta arvotaan ja vaihdetaan uusiin. Samalla kierrätämme vanhat pakastimet asianmukaisesti viettämään eläkepäiviä. Kilpailun viralliset säännöt löydät täältä.

Voittajat ovat selvillä!

Etsimme marraskuun aikana Suomen raihnaisimpia pakastimia....ja onnistuimme löytämään ne. Pakastin kilpailumme onnelliset voittajat ovat: Nina Kuusisto & Ilpo, Ulla Toropainen, Raimo ja Tiina Autonen, Päivi Mäkinen ja Nina Parkkinen. Onnea!


Voittajille lahjoitamme ja toimitamme uudet energiatehokkaat pakastimet.


Vierailimme kolmen pakastin vanhuksen luona. Katso lisää videolta.