Tee
sopimus
tästä

Oletko Sinä etsimämme myyntipäällikkö?

Etsimme yritysmyyntiimme tulos- ja kasvuhakuista myynnin ammattilaista vastaamaan uusasiakashankinnasta Etelän-Suomen alueella. Työpisteesi sijaitsee vastuualueellasi lähellä asiakkaita Uudellamaalla.

quote

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa uutta, asiakaslähtöistä ja toimialan perinteitä ravistelevaa energiapalveluyhtiötä.

Etsimme ratkaisumyynnin ja digitaalisten työkalujen käytön hallitsevaa tuloksentekijää, joka elää voittamisen kautta saaduista kokemuksista. Olet asiakkaan tarpeet liiketoimintalähtöisesti ratkaiseva henkilö, joka sitoutuu myyntihankkeisiin nälkäisellä otteella ja systemaattisella toimintatavalla.


Kasvatamme aktiivisesti liiketoimintaamme ja tavoitteenamme on muuttaa toimialan perinteisiä mielikuvia. Tiedämme, että sähkö ei kiinnosta ketään, joten tulokulmamme onkin kilpailijoistamme erottautuva. Suomen energiatoimialan innovatiivisimpana toimijana olemme tulevaisuuden voittajia ja tästä kiitos kuuluu pitkäaikaisille asiakkaillemme. Emme tyydy keskinkertaisuuteen, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaat ja kokonaisvaltaisimmat energiaratkaisut.


Odotamme Sinulta:


Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen henkilö, joka esiintyy luontevasti ja itsevarmasti niin paikan päällä kuin verkkotapaamisissakin. Osaat suunnitella ja toteuttaa yritysasiakashankintaa vastuualueellasi kustannustehokkaasti. Sinulla on halua ja kykyä menestyä myyntityössä ja olet valmis tekemään aina kilpailijoitamme enemmän töitä asiakkaan voittamiseksi. Sitoudut sinulle rakennettuihin myyntitavoitteisiin ja etsit jatkuvasti keinoja kehittää tuloksentekokykyäsi. Osaat rakentaa uusia asiakassuhteita sekä löytää ennen kaikkea uusia myyntimahdollisuuksia ja asiakkaita esimerkiksi verkostoitumalla liike-elämän päättäjiin aktiivisesti. Ennakkoluulottomana henkilönä toimit itsenäisesti kartoittaen asiakkaiden liiketoimintaa löytääksesi onnistumisen edellytykset. Työ sisältää matkustamista sekä asiakastapahtumia, mutta ennen kaikkea hallitset asiakaskohtaamiset verkkotapaamisia hyödyntäen.


Työhistoriastasi löytyy näyttöä onnistuneesta kasvumyynnistä suurissa ja keskisuurissa yritysasiakkaissa. Digitalisaation aikakaudella et koe nykyaikaisia esitystapoja vieraaksi ja oletkin ehkä jo julkaissut videoblogeja. Aikaisempi kokemus sähkönmyynnistä tai toimialalta ei ole välttämätöntä, vaan voittavan ja myynnillisen asenteen lisäksi aikaisempi myynnillinen kokemuksesi ratkaisee. Tukenasi ovat Väreen business intelligencen, salkunhoidon, uusien energiaratkaisujen ja aktiivisen myynninjohdon ja -tuen osaaminen. Toivomme, että sinulta löytyy myös markkinoinnillista kokemusta tai osaamista, koska tehtäviisi kuuluu Väre brändin jalkauttaminen yrityksiin sinulle nimetyllä vastuualueellasi. Odotamme hakijalta seuraavia asioita:


Tarjoamme Sinulle:


Väre on kasvuympäristö, joka kasvaa ammattilaistemme kautta. Valikoimassasi ovat yhden Suomen suurimman energiapalveluyhtiön kuumimmat myyntituotteet ja lisäarvopalvelut sekä jatkuva toimialan substanssituki sisältäen myynnin jatkuvasti kehittyvät työkalut. Meillä pääset innostavaan, tulosvastuulliseen ja itseohjautuvaan avainrooliin, jossa hyödynnät sinulle jo kertynyttä myynnin osaamistasi voittavan myyntikulttuurimme kehittämiseksi. Avoinna oleva tehtävä on haasteita tarjoava, jossa pääset vahvalla panoksellasi vaikuttamaan liiketoimintamme kehittämiseen. Ansiorakenne on kasvumyyntipainotteinen sisältäen kilpailukykyisen tulospalkkion liitettynä kiinteään kuukausipalkkaan. Arvomme ovat asiakaskeskeisyys, voitontahto, vastuullisuus sekä uudistuminen ja jatkuva kehittyminen.

Tule kasvumme avainhenkilöksi huipputiimiimme toteuttamaan itseäsi!

Lisätietoja tehtävistä: torstaina 29.8. klo 13:00-14:00 sekä tiistaina 11.9. klo 9:30-11:00, myyntijohtaja Tommi Riikonen p. 0400 334 010 ja tommi.riikonen@vare.fi.


Mikäli tämä on Sinun paikkasi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 29.9.2019. Tehtävä täyetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.


HAE TÄÄLTÄ


Pääset tutustumaan meihin muihin Väreläisiin täällä.