Tee
sopimus
tästä

Oletko Sinä etsimämme Growth Hacker?

Etsimme hakukoneoptimoinnista syttyvää Growth Hackeria, jonka tehtävänä on kasvattaa myyntiä digitaalisissa kanavissamme datalähtöisesti ja nopeatempoisilla testeillä.

Hae paikkaa
quote

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden menestyä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä

Tehtävässä etsit jatkuvasti uusia mahdollisuuksia asiakashankintaan koko ostopolulta, mutta keskityt orgaanisen liikenteen kasvattamiseen ja konversio-optimointiin. Sinulla on koko ajan nälkä luoda uusia ideoita, muuttaa ne testeiksi ja automatisoida voittavat testit pois jaloista pyörimästä. Data on sinun kuskisi, oli kyse sitten mahdollisuuksien tunnistamisesta, niiden priorisoinnista tai testien analysoinnista. Pystyt myös luomaan ja muokkaamaan sisältöä sellaiseksi, mitä Google rakastaa ja ihmiset haluavat lukea.


Olet tärkeä osa kasvuhakkerointitiimiä, jolla on palo ylittää tavoitteet joka kuukausi ja pitää liiketoimintamme menestyksekkäänä. Tiimissä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä. Tiimin menestys on riippuvainen jatkuvasta kommunikaatiosta, ideoinnista ja tavoiteasetannasta liiketoimintojen kanssa, joten tehtävässä onnistuminen vaatii myös hyviä kommunikointitaitoja.


Odotamme sinulta:  • Vähintään vuoden kokemusta hakukoneoptimoinnista ja -markkinoinnista

  • Käsitys mikä toimii hakukoneoptimoinnissa nyt ja kykyä pysyvä sen jatkuvassa muutoksessa mukana

  • Kokemusta SEO- ja verkkoanalytiikkatyökaluista

  • Kykyä luoda ja optimoida sisältöä orgaanisen näkyvyyden kasvattamiseksi

  • Datalukutaitoa ja kykyä tehdä data-analyyseja

  • Kokemusta A/B-testaamisesta

  • Uteliaisuutta, halua kehittyä jatkuvasti ja voiton tahtoa

  • Kokemusta Google Adsistä, Analyticsistä ja Optimizestä

  • Kokemusta CMS-järjestelmistä, kuten Wordpress


Väreellä pääset kehittymään ja menestymään kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa. Seuranasi sinulla ovat huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä. Pääset tutustumaan meihin muihin Väreläisiin täällä.


Lisätietoja tehtävästä Sinulle antaa CDO Niko Pehkonen p. 044 541 3997 keskiviikkona 15.7 klo 14-16 sekä maanantaina 3.8. klo 14-16


Mikäli tämä on Sinun paikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 16.8.2020.