Icon/Warning Created with Sketch.

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Sopimuksesi tiedot löydät Väppi-sovelluksesta ja verkkokauppamme palvelee normaalisti. Lisätietoja

Oletko etsimämme salkunhoitaja?

Haluatko päästä analysoimaan energiamarkkinaa, muodostamaan tilannekuvaa ja viestimään siitä asiakkaillesi? Olet etsimämme osaaja!

Hae paikkaa

Väre hakee vahvistusta salkunhoitotiimiinsä

Etsimme salkunhoitajaa, jonka työn keskeisenä sisältönä on asiakaiden sähkösalkkujen hoito.


Keitä olemme?


Väre on Suomen kapinallisin energiayhtiö, jossa työskentelee yli 40 asiantuntijaa myynnissä, markkinoinnissa, digitiimissä, tuotekehityksessä, taloushallinnossa ja salkunhallinnassa. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin ja kasvattamaan meidän yli 160 miljoonan liikevaihtoa entisestään.


Tältä arkesi meillä näyttäisi:


Työn keskeisenä sisältönä on asiakkaiden sähkösalkkujen hoito. Analysoit energiamarkkinaa, muodostat tilannekuvaa ja viestit siitä asiakkaillesi. Salkunhoitajana vaikutat myynnin kasvuun ja asiakastyytyväisyyteen sekä luot taloudellista arvoa ja vakautta sisäisille ja ulkoisille asiakkaille.


Mitä tarjoamme:


🤝 Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta


👑 Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa


🧡 Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä


💡  Mahdollisuuden oppia koko ajan uutta ja suorittaa osaamistasi kehittäviä kursseja työn ohella


👍 Asialliset työsuhde-edut, kuten puhelinetu, kattava ja laadukas työterveyshuolto, lounasetu sekä hyvinvointi- ja liikuntatuki


⚡ Edut sähkösopimuksista


🌍 Voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa!  


Arvostamme seuraavanlaista osaamista:  • Analyyttista otetta

  • Työkokemusta tukkusähkömarkkinoilta 

  • Dataosaamista

  • Viestintä- ja esiintymistaitoa

  • Päätöksentekokykyä

  • Halua kehittyä jatkuvasti ja ottaa vastuuta yhteisestä tekemisestä

  • Korkeakoulutusta

  • Hyvää suomen ja englannin kielitaitoaTule työkaveriksemme energiseen joukkoomme!


Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 09.10.2022 mennessä. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti hakemusten saavuttua. 


Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä.


👉 HAE PAIKKAA


Heräsikö jotain kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa riskienhallintapäällikkö Tommi Kontulainen puh. 040 709 7422. Tommilla on energia-alan kokemusta laaja-alaisesti ja hän tuntee toimialan kuin omat taskunsa. Tommi toimii salkunhoitotiimissä Riskienhallintapäällikkönä ja esimiehenä. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja erittäin taitava Excelin pyörittäjä. Häneltä löytyy vastaus jokaiseen ongelmaan ja auttaa aina työkavereita. Vapaa-ajalla hän saa energiaa Puijon metsistä ja Kallaveden saaristosta, monipuolisesta liikunnasta sekä pikkujunnujen valmentamisesta.

Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan muustakin kuin sähköstä, sillä eihän se ole kovin kiinnostava asia. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla, mitä söit lounaaksi ja mitä sarjaa olet viime aikoina katsonut liian monta jaksoa päivässä!