sähköautojen latauspisteet webinaari

Oletko etsimämme 

ratkaisumyyjä sähköautojen latausratkaisuihin?

Väre hakee yritysasiakkaiden liiketoimintaan sähköisen liikenteen teknistä ratkaisumyyjää. Vastaat itsenäisesti ”Tarjous & Neuvottelu” -kokonaisuudesta. Valittavan henkilön tehtävänä on keskittyä asiakassuhteisiin ja myyntihankkeisiin nykyisissä ja uusissa yritysasiakkuuksissa. Raportoit yritysmyynnin myyntiryhmäpäällikölle.

Hae paikkaa
sähköautojen latauspisteet webinaari

Tule vauhdittamaan yhtiömme sähköautojen latausratkaisuiden myyntiä! 🚗

Liikenne sähköistyy nyt kiihtyvällä tahdilla. Sähköautojen tarjonta kasvaa nopeasti, ja lainsäädäntö edistää kehitystä sekä ajoneuvoihin että latausinfran rakentamiseen kohdistuvilla alueilla. Latausjärjestelmien rakentaminen ja siihen liittyvien älykkäiden palvelukokonaisuuksien kehitys kerää nyt nopeasti kierroksia.


Väre on energiapalvelu-yhtiö, joka haluaa edistää fiksua sähkönkäyttöä. Sähköisen liikenteen ratkaisut kuuluvat olennaisena osana tähän filosofiaan. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden fiksuimpia latausjärjestelmiä kokonaispalveluna.


Vastaat työssäsi sähköautojen älylatausjärjestelmien ja sähkön myynnistä. Toimit Itä- ja Keski-Suomen alueella kohderyhmänäsi taloyhtiöt ja yritykset. Olet keskeinen osa liiketoiminnan ”Liidistä laskulle”-prosessia, jossa omalla aktiivisella myyntityölläsi klousaat kauppoja taloyhtiöiden, isännöitsijöiden ja yritysten kanssa. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja edellyttää myös iltatapaamisia esimerkiksi taloyhtiöiden kokouksissa.


Sinulla tulee olla valmiudet latausjärjestelmien sähköteknisen toteutuksen itsenäiseen esisuunnitteluun ja älylatauspalvelun ominaisuuksien asiantuntevaan esittelyyn. Tekninen koulutus tai kiinnostus sekä aiempi kokemus latausjärjestelmien kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Etsit työssäsi jatkuvasti mahdollisuuksia parantaa toimintaamme, ja niitä löydettyäsi et aikaile kehitystoimenpiteiden suunnittelun ja toteuttamisen kanssa. Tehtävään liittyy tulospalkkaus onnistuneen myynnin mukaisesti ja tulospalkkio maksetaan pohjapalkan päälle. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian!


Tehtävässäsi sinua tukee Väreen Sähköisen liikenteen asiantuntijatiimi, joka perehdyttää sinut tehokkaasti Väreen latausratkaisuihin liittyviin ominaisuuksiin ja toimintatapoihin.


Tärkeimmät tehtäväsi: • Kontaktoit kohderyhmäsi asiakkaita rakentaen luottamuksellista asiakassuhdetta

 • Kartoitat asiakkaiden tarpeet sekä tarjoat ja myyt niihin Väre-ratkaisuja

 • Kehität jatkuvasti osaamistasi ja taitojasi myynnissä

 • Raportoit aktiviteettisi, asiakaskohtaamisesi, tarjouskantasi ja myyntisi päivittäin


Odotamme sinulta: • Olet digitaalisesti kyvykäs myynnin kaikissa vaiheissa

 • Ymmärrät hyvin sähköisen liikenteen teknisen ratkaisukokonaisuuden

 • Olet järjestelmällinen, päättäväinen ja innostunut myyjä, joka on valmis kehittymään jatkuvasti

 • Olet valmis myymään Väre-ratkaisuja myös iltaisin asiakaskentässä esimerkiksi taloyhtiökokouksissa


Tarjoamme sinulle: • Mahdollisuuden olla mukana rakentamassa energiatoimialan muutosta yhtiössä, joka näyttää tulevaisuuden suunnan

 • Avainroolin kasvumme rakentamisessa digitalisoituvassa Väreessä

 • Voitontahtoisen ja nälkäisen kollegajoukon, joka ei näe rajoja kasvulleen

 • Vahvoihin arvoihin uskovan työnantajan, joka tarjoaa kehittyviä ja kehittäviä tehtäviä nyt ja tulevaisuudessa

 • Monipuoliset työsuhde-edut, kuten polkupyöräedun, puhelinedun, lounasedun, hyvinvointi- ja liikuntaedun sekä kattavan ja laadukkaan työterveyshuollon

 • Toimipaikkasi on Kuopio

Tule mukaan huipputiimiin 🧡

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta. Haku päättyy 26. maaliskuuta 2023, klo 23.59. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi heti tulemaan!


👉 HAE TEHTÄVÄÄN

Tutustu meihin 🌞

Voit tutustua muihin Väreläisiin täällä 🙋‍♀️🙋‍♂️


Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.


Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan välillä muustakin kuin sähköstä. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla mitä söit lounaaksi ja mikä sarja on viimeisimpänä koukuttanut ruudun ääreen.

Henkilöstötarinoita

Positiivista väreilyä energiatehokkaan arjen sujuvoittamiseksi

Väreen Business Manager Krista Jaatinen on edelläkävijä, joka viestii uusis...

Lue lisää

Voima ja virta johdetaan hyvästä esimiestyöstä

Anne Salo vetää Väreen asiakaspalvelua sekä yritysmyynnin back office -tiim...

Lue lisää