Oletko Sinä etsimämme myyntipäällikkö?

Etsimme kahta tulos- ja kasvuhakuista myynnin ammattilaista vastaamaan nykyasiakkuuksista sekä uusasiakashankinnasta Itä- ja Keski-Suomen myyntialueella, suurasiakkuuksiin sekä pienyrityksiin. Suunnittelet ja toteutat yritysasiakashankintaa vastuualueesi asiakassegmentissä.

Myyntipäällikkö, suurasiakkaat Myyntipäällikkö, pienyritykset
quote

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa uutta, datalähtöistä ja toimialan perinteitä ravistelevaa energiapalveluyhtiötä.

Etsimme ratkaisumyynnin hallitsevaa tuloksentekijää, joka elää voittamisen kautta saaduista positiivisista kokemuksista. Olet asiakkaan tarpeet liiketoimintalähtöisesti ratkaiseva henkilö ja sitoudut myyntihankkeisiisi nälkäisellä otteella. Osaat hahmottaa asiakkaan liiketoimintaympäristön ja sitoa Väre yrityspalvelumme palvelemaan asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita. Työpisteesi sijaitsee asiakkaiden lähellä vastuualueellasi Keski- tai Itä-suomessa.


Väre on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä ja meillä on Suomen paras energiatoimialan yrityspalvelutarjoama. Kasvatamme aktiivisesti liiketoimintaamme ja tavoitteenamme on muuttaa toimialan perinteisiä mielikuvia. Tiedämme, että sähkö ei kiinnosta ketään, joten tulokulmamme onkin kilpailijoistamme erottautuva.


Olemme energiapalveluyhtiö, joka myy asiakkailleen mahdollisimman vähän sähköä.


Suomen energiatoimialan innovatiivisimpana toimijana olemme tulevaisuuden voittajia ja tästä kiitos kuuluu pitkäaikaisille asiakkaillemme. Emme tyydy keskinkertaisuuteen, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme vain toimialan parhaat ja kokonaisvaltaisimmat ratkaisut.


Odotamme Sinulta:


Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen henkilö, joka esiintyy luontevasti ja itsevarmasti. Sinulla on halua ja kykyä menestyä myyntityössä ja olet valmis tekemään aina enemmän töitä asiakkaan luottamuksen voittamiseksi. Sitoudut sinulle rakennettuihin myyntitavoitteisiin ja etsit jatkuvasti keinoja kehittää tuloksentekokykyäsi. Osaat rakentaa uusia asiakassuhteita sekä löytää ennen kaikkea uusia myyntimahdollisuuksia ja asiakkaita esimerkiksi verkostoitumalla liike-elämän päättäjiin aktiivisesti. Ennakkoluulottomana henkilönä toimit itsenäisesti kartoittaen asiakkaiden liiketoimintaa löytääksesi onnistumisen edellytykset. Työ sisältää matkustamista sekä asiakastapahtumia, mutta ennen kaikkea hallitset myös asiakaskohtaamiset verkon yli.


Työhistoriastasi löytyykin mahdollisesti jo näyttöä onnistuneesta kasvumyynnistä. Digitalisaation aikakaudella et koe nykyaikaisia esitystapoja vieraaksi ja oletkin ehkä jo julkaissut videoblogeja. Aikaisempi kokemus sähkönmyynnistä tai toimialalta ei ole välttämätöntä, vaan voittava ja myynnillinen asenne ratkaisee. Osaat ja haluat toimia itsenäisesti. Tukenasi ovat Väreen business intelligencen, salkunhoidon, markkinoinnin, uusien energiaratkaisujen ja aktiivisen myynninjohdon ja -tuen osaaminen.


Toivomme, että sinulta löytyy myös markkinoinnillista kokemusta tai osaamista, koska tehtäviisi kuuluu Väre brändin jalkauttaminen yrityksiin vastuualueesi yrityskenttään. Väre on kasvuympäristö, joka kasvaa ammattilaistemme kautta. Annamme käyttöösi yhden Suomen suurimman energiapalveluyhtiön lisäarvopalvelut sekä jatkuvan toimialan substanssituen ja parhaat myynnin työkalut. Arvomme ovat asiakaskeskeisyys, voitontahto, vastuullisuus sekä uudistuminen ja jatkuva kehittyminen.


Lisätietoja tehtävästä antaa 7.9. klo 9-11 sekä 15.9. klo 14-16 myyntijohtaja Tommi Riikonen p. 0400 334 010 ja tommi.riikonen@vare.fi.


Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä.


Mikäli tämä on Sinun paikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.9.2020 mennessä. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löytyessä.


Myyntipäällikkö, suuryritykset - hae paikkaa


Myyntipäällikkö, pienyritykset - hae paikkaa


Rekrytoimme