Sydän

Oletko etsimämme liiketoimintajohtaja ja johtoryhmän jäsen? 

Etsimme Väreelle uuteen tehtävään ja johtoryhmän jäseneksi kuluttajaliiketoiminnan liiketoimintajohtajaa. Tule mukaan avainrooliin rakentamaan B2C-liiketoimintamme tulevaisuuden kilpailukykyä sekä entistäkin asiakaslähtöisempiä toimintamallejamme.

Hae paikkaa
Sydän

Tule vauhdittamaan yhtiömme kasvua! 💎

Kuluttajamyynnin liiketoimintajohtajana pääset johtamaan ja kehittämään tällä hetkellä n. 80M€ vastuualuetta, jonka tiimiin kuuluu mm. tuotehallinnan, myynnin ja asiakaspalvelun osaajia. Olet avainroolissa rakentamassa B2C-liiketoimintamme tulevaisuuden kilpailukykyä sekä entistäkin asiakaslähtöisempiä toimintamallejamme. Tunnistat, johdat ja koordinoit erilaisia vastuualueesi kehityshankkeita yhteistyössä muiden toimintojen, kuten tuotekehityksen, markkinoinnin ja liiketoimintateknologioiden kanssa. Työsi fokuksessa on kuluttajamyynnin ja asiakaspalvelun toimintojen johtamisen ohella asiakaskohtaamisten ja liiketoimintaprosessiemme digitalisoimista sekä lisäarvopalveluiden ja uusien energiaratkaisujen ideointia.


Tarjoamme sinulle:


Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen tehtäväkentän dynaamisessa energiapalveluyhtiössä, joka mahdollistaa asiakkailleen kestävän tavan käyttää sähköä ja säästää kustannuksissa. Meillä organisaatio on matala ja päätöksenteko suoraviivaista, mutta harkitsevaa. Tavoitteenamme on olla myös jatkossa vakaa, kannattava ja arvostettu palvelukumppani fiksun energiankäytön, asumisen ja sähköisen liikenteen alueilla. Liiketoimintajohtajana kuulut Väreen johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi yrityksen toimitusjohtajalle.


Työtä voit tehdä mistä päin Suomea tahansa. Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Vantaalla, Tampereella ja Lappeenrannassa. Lisäksi tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut, kuten polkupyöräedun, puhelinedun, lounasedun, hyvinvointi- ja liikuntaedun sekä kattavan ja laadukkaan työterveyshuollon.


Odotamme sinulta:


Odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta, vahvaa kokemusta liiketoiminnan johtamisesta sekä B2C palveluprosessien kehittämisestä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Monipuolisen kokemuksesi kautta osaat huomioida kehittämistyössä niin kasvun ja kannattavuuden, kuin myös asiakaskokemuksen ja digitalisaation näkökulmat. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pystyt sekä tunnistamaan olennaisen, että läpiviemään tehokkaasti oman vastuualueesi toimenpiteitä. Henkilöjohtajana olet johdonmukainen, avoin ja luotettava sekä pystyt säilyttämään fokuksen ja päätöksentekokyvyn haastavissakin tilanteissa. Ennen kaikkea, sinulla on aito kiinnostus asiakkaidemme edun kehittämiseen ja vahva sitoutuminen Väreen missioon sekä visioon.

Tule mukaan huipputiimiin 🧡

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 6.12.2022 mennessä hakupainikkeen kautta. 


👉 HAE TEHTÄVÄÄN

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Väreen toimitusjohtaja Juha Keski-Karhu (etunimi.sukunimi@vare.fi, puh. 044 723 7150)


Pe 18.11. klo 15–16


Ke 23.11. klo 8–10


Ma 28.11. klo 14–16Lisätietoja saat myös MPS:n konsulteilta: Mika Herlin (puh. 050 416 7617) ja Jarkko Sipiläinen (puh. 040 700 8161).

Tutustu meihin 🌞

Voit tutustua muihin Väreläisiin täällä 🙋‍♀️🙋‍♂️


Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.


Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan välillä muustakin kuin sähköstä. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla mitä söit lounaaksi ja mikä sarja on viimeisimpänä koukuttanut ruudun ääreen.

Henkilöstötarinoita

Voima ja virta johdetaan hyvästä esimiestyöstä

Anne Salo vetää Väreen asiakaspalvelua sekä yritysmyynnin back office -tiim...

Lue lisää

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää