Sydän

Oletko etsimämme 

järjestelmäasiantuntija?

Etsimme järjestelmäasiantuntijaa asiakastietojärjestelmämme kehitys- ja ylläpitotehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Monipuolisessa tehtävässä pääset kehittämään asiakkaidemme kannalta keskeistä teknologiaa rajapintoineen parantamaan asiakaskokemusta ja tukemaan Väreen liiketoiminnan digitalisaatiota ja kehitystä.

Hae paikkaa
Sydän

Tule kehittämään asiakaskokemustamme! 🔥

Järjestelmäasiantuntijana työhösi kuuluu monipuoliset asiakastietojärjestelmämme kehitys- ja ylläpitotehtävät, joiden tavoitteena on parantaa asiakkaidemme asiointikokemusta ja tukea liiketoiminnan tavoitteita. Osallistut erilaisiin kehitystehtäviin, joissa pääset kehittämään ja testaamaan uusia toiminnallisuuksia tai uusia versioita järjestelmästämme. Teet yhteistyötä kehitystiimin, sisäisten sidosryhmien sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat tärkeät. Tehtävässäsi ratkaiset myös järjestelmää koskevia erilaisia sisäisiä tukipyyntöjä ja löydät niihin ratkaisuja.


Työ on kehitysluonteista ja siihen kuuluu yhdessä tiimin kanssa esimerkiksi uusien toiminnallisuuksien, tuoteominaisuuksien, versiopäivitysten ja laskutusominaisuuksien kehitys sekä testaaminen. Jaat tietoa järjestelmään liittyvistä muutoksista ja tilannepäivityksistä sidosryhmillemme. Tulet olemaan mukana erilaisissa Väreen digitalisaatiota ja automaatiota edistävissä järjestelmäkehityshankkeissa. Tätä monipuolista tehtävää sinun ei tarvitse tehdä yksin, sillä ympärilläsi on osaavia ja auttavia kollegoita ja kumppaneita.


Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta asiakas- tai toiminnanohjausjärjestelmistä. Tehtävän haltuunottoa helpottaa, jos sinulla on kokemusta energia-alalta. Olennaisinta on, että olet ratkaisukeskeinen ja nautit yhdessä työskentelystä tiimin ja sidosryhmien kanssa.


Mitä odotamme sinulta:


- Kokemusta asiakastietojärjestelmistä ja/tai mittaustiedonhallintajärjestelmistä sekä mahdollisesti niiden kehittämisestä

- Hahmotat ja ymmärrät prosesseja ja niihin liittyvää kehitystarvetta

- Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä priorisoida työtehtäviä ja sietää ajoittaista kiirettä

- Ratkaisukeskeisyyttä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta

- Hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja

- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa


Mitä tarjoamme sinulle:


- Mahdollisuuden menestyä kasvuhaluisessa, datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa

- Ketterän työskentelytavan ja matalan organisaatiorakenteen

- Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta, pääset näkemään oman kädenjälkesi järjestelmäkehityksessä

- Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä

- Mahdollisuuden tehdä työtä toimipisteissämme Kuopiossa, Lappeenrannassa, Tampereella tai pääkaupunkiseudulla tai 100 % etänä

- Monipuoliset työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja hyvinvointietu sekä pyöräetu

Tule mukaan huipputiimiin 🧡

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään järjestelmäasiantuntijamme saappaat, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 31.5.2023 mennessä hakujärjestelmämme kautta. Toimi kuitenkin nopeasti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.


👉 Hae paikkaa!


Lisätietoja tehtävästä

Jäikö sinulle jotain kysyttävää? Voit olla yhteydessä tiiminvetäjään, Product Owner Greetta Arhaan (050 534 1100).


Keskiviikkona 10.5 klo 11-13


Keskiviikkona 17.5 klo 8-9.30


Tutustu meihin 🌞

Voit tutustua muihin Väreläisiin täällä 🙋‍♀️🙋‍♂️


Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.


Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan välillä muustakin kuin sähköstä. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla mitä söit lounaaksi ja mikä sarja on viimeisimpänä koukuttanut ruudun ääreen.

Henkilöstötarinoita

Positiivista väreilyä energiatehokkaan arjen sujuvoittamiseksi

Väreen Business Manager Krista Jaatinen on edelläkävijä, joka viestii uusis...

Lue lisää

Voima ja virta johdetaan hyvästä esimiestyöstä

Anne Salo vetää Väreen asiakaspalvelua sekä yritysmyynnin back office -tiim...

Lue lisää

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää